rom iniyor kurup yatarim bende
TheNightMare. Üye AnıL-D' Alıntı: iyim siz nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... marist' Alıntı: takılıyok sen napıyon Genişletmek için tıkla ... iyi walla bende
AnıL-D' Alıntı: iyim siz nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... marist' Alıntı: takılıyok sen napıyon Genişletmek için tıkla ... iyi walla bende
Anil-D Üye marist' Alıntı: Rom atınca ne gibi bir ayrıcalık oluyor telefon özellikleri artıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... romu ben yaptim cogu seyi ben portladim
marist' Alıntı: Rom atınca ne gibi bir ayrıcalık oluyor telefon özellikleri artıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... romu ben yaptim cogu seyi ben portladim
TheNightMare. Üye marist' Alıntı: Rom atınca ne gibi bir ayrıcalık oluyor telefon özellikleri artıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Rom atinca android surumu daha yeni ve kullanisli oluyor
marist' Alıntı: Rom atınca ne gibi bir ayrıcalık oluyor telefon özellikleri artıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Rom atinca android surumu daha yeni ve kullanisli oluyor
Anil-D Üye marist' Alıntı: Cfw gibi yanii Genişletmek için tıkla ... symbian gibi evet denebilir ama bunda riskler var
marist' Alıntı: Cfw gibi yanii Genişletmek için tıkla ... symbian gibi evet denebilir ama bunda riskler var
Anil-D Üye AnıL-D' Alıntı: symbian gibi evet denebilir ama bunda riskler var Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler Nabuun nasilsin
AnıL-D' Alıntı: symbian gibi evet denebilir ama bunda riskler var Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler Nabuun nasilsin
marist Üye CaptainPrice.' Alıntı: Rom atinca android surumu daha yeni ve kullanisli oluyor Genişletmek için tıkla ... daha yeni derken nasıl yani ? 4.4 var diyelim daha yüksek mi oluyor bu ?
CaptainPrice.' Alıntı: Rom atinca android surumu daha yeni ve kullanisli oluyor Genişletmek için tıkla ... daha yeni derken nasıl yani ? 4.4 var diyelim daha yüksek mi oluyor bu ?
Anil-D Üye marist' Alıntı: daha yeni derken nasıl yani ? 4.4 var diyelim daha yüksek mi oluyor bu ? Genişletmek için tıkla ... cesitli modlar oluyor ve android yukseliyor
marist' Alıntı: daha yeni derken nasıl yani ? 4.4 var diyelim daha yüksek mi oluyor bu ? Genişletmek için tıkla ... cesitli modlar oluyor ve android yukseliyor
marist Üye AnıL-D' Alıntı: symbian gibi evet denebilir ama bunda riskler var Genişletmek için tıkla ... Ne gibi
Anil-D Üye marist' Alıntı: Ne gibi Genişletmek için tıkla ... anakart yanabilir ve telefon brick olabilir symbianda hardformatla duzeliyordu bunda ole dil
marist' Alıntı: Ne gibi Genişletmek için tıkla ... anakart yanabilir ve telefon brick olabilir symbianda hardformatla duzeliyordu bunda ole dil
TheNightMare. Üye marist' Alıntı: daha yeni derken nasıl yani ? 4.4 var diyelim daha yüksek mi oluyor bu ? Genişletmek için tıkla ... evet ama telefonun ram i yuksek olmasi lazim bunun icin
marist' Alıntı: daha yeni derken nasıl yani ? 4.4 var diyelim daha yüksek mi oluyor bu ? Genişletmek için tıkla ... evet ama telefonun ram i yuksek olmasi lazim bunun icin
marist Üye AnıL-D' Alıntı: anakart yanabilir ve telefon brick olabilir symbianda hardformatla duzeliyordu bunda ole dil Genişletmek için tıkla ... Madem öyle niye bu riski alıyorsun
AnıL-D' Alıntı: anakart yanabilir ve telefon brick olabilir symbianda hardformatla duzeliyordu bunda ole dil Genişletmek için tıkla ... Madem öyle niye bu riski alıyorsun