Yardım nokia n8 belle qt lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 belle qt lütfen yardım edin
arkadaşlar telefon oviden bazı uygulamaları yükleyemiyordu yükleniyor yazısı çıkıyordu sonra indirme hatası diyordu ben de sorunun qt den olduğunu düşündüm ve qt yüklemeye çalıştım hata verdi zaten bellede qt 4.8 varmış onu da bozdu sanırım ve hiçbir qt uygulamayı yükleyemiyorum qt yi nasıl yükleyeceğim

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
sorun sadece bu program değil qt nin çalışmaması ve önceden de oviden bazı uygulamalarda indirme hatası veriyordu

asigsasi

asigsasi

Üye
sorun sadece bu program değil qt nin çalışmaması ve önceden de oviden bazı uygulamalarda indirme hatası veriyordu
telefonun hacklı ise mağazaya girmeden rompachter yamalarını kapatıp öyle gir dene bakalım olmazsa smart installeri güncellenen gerekir

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
yamalar kapaliykende acikkende giremiyorum oviye

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
ilk verdigin qt 4,07veya daha ustu hatasi verdi 2.yi de tam anlayamadim

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
linkteki programda qt 4.8 sis yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum yüklenmedi

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
üsttekinde güncelleştirme hatası alttakinde dosya yöneticisinden açtım yükleme hatası dedi smart installerden başarıyla yüklendiçok teşekkür ederim kardeşim sonunda çözüldü sorunum tüm yükleyemediklerimi yüklüyorum fakat oviye hala giremiyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
üsttekinde güncelleştirme hatası alttakinde dosya yöneticisinden açtım yükleme hatası dedi smart installerden başarıyla yüklendiçok teşekkür ederim kardeşim sonunda çözüldü sorunum tüm yükleyemediklerimi yüklüyorum fakat oviye hala giremiyorum
mağazayı tekrar yükle üstte link vermiştim

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır hiçbir sorun kalmadı tekrar teşekkürler

Üst Alt