LG G3 olduğu iddia edilen görsel evleaks tarafından paylaşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yani G3 ün ekran kalitesi ve kamera video cekimi , G2 den kesinlikle daha iyi olacak diyebilir miyiz rahatlıkla?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yani G3 ün ekran kalitesi ve kamera video cekimi , G2 den kesinlikle daha iyi olacak diyebilir miyiz rahatlıkla?

Geliştirmeler olmuştur ama çok büyük fark olacağını sanmıyorum. Daha çok yazılımı geliştirirler.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ozakin70

ozakin70

Üye
2k ekran çinli firma bile yapiyor neden büyük firmalar yapmazkı yani orda adın yazıyor diye illa ek özellik var diye fiyatı şişirmen mi gerek yani

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni görsel;

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Hala ısınamadım şu arayüzüne :(

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Guzel gerckten batryayi yukseltemedilr herlde boyutlari krumak icin zira o kapaste batryaya g2 deki incelik bile tasarim harikasi

Türe

Türe

Üye
Siyahhh :eller:

• Beğen
Tepkiler: Dede
tapatalk

tapatalk

Üye
g2 ve g3 tasarım olarak hoş ama arayüzünden adeta nefret ediyorum abi

ArMaGeDdOn_87

Üye
2K ekran a ne gerek var,iyice saçmalıyolar,artık tüm cihazlarda işlemci ram vs donanım üst seviyede ve yeterli zaten,bundan sonra geliştirilmesi gereken "batarya" dır,şu an için tüm cihazlarda batarya performansı çok zayıf kalıyor

• Beğen
Tepkiler: Dede
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
adamlar metal yapar pahalı dersiniz plastik yapar ucuz görünüyor dersiniz bu arada polikarbon ve 2k ekran ile snapdragon 801 performans vermez diyen arkadaşlar oppo find 7 benckmark sonuçlarına baksınlar .

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
2K ekran a ne gerek var,iyice saçmalıyolar,artık tüm cihazlarda işlemci ram vs donanım üst seviyede ve yeterli zaten,bundan sonra geliştirilmesi gereken "batarya" dır,şu an için tüm cihazlarda batarya performansı çok zayıf kalıyor
Aynen katılıyorum. 2K ekrana ne gerek var?

Üst Alt