Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Belki yeni yani mayıs ayı güncellemesinde yeni kilit ekranlar hata performans ve dosya yöneticisi ve oyunlar ayarlar yerinde düzenlemeler olur, belki bi bakarsınız pil göstergesi hep gözükür.
Bunlar temenni mi yoksa duyum mu acaba:)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Belki yeni yani mayıs ayı güncellemesinde yeni kilit ekranlar hata performans ve dosya yöneticisi ve oyunlar ayarlar yerinde düzenlemeler olur, belki bi bakarsınız pil göstergesi hep gözükür.
Bunlar temenni mi yoksa duyum mu acaba:)

Temenni de diyebilirim ama büyük ihtimalle gelicek neden derseniz nokia güncellemeyi bekletmesin diye bekletse bile kullanılsın diye tahmin ediyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Temenni de diyebilirim ama büyük ihtimalle gelicek neden derseniz nokia güncellemeyi bekletmesin diye bekletse bile kullanılsın diye tahmin ediyorum

Hoşgeldin Adaş :)

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Arkadaşlar bu resmi facebook ve youtube ne zaman çıkacak ? bide foursquare güncellemesi gelir mi ? @TurboCall ?

Serhan

Serhan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: jdmsaint
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu resmi facebook ve youtube ne zaman çıkacak ? bide foursquare güncellemesi gelir mi ? @TurboCall ?

Facebook haziran ayı ancak youtube gelmez gibi.

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint
yusuff76

yusuff76

Üye
Bn telefonu 8.0 dan 8.1 taşıyorum 20 dk oldu daha %0 wifi ile bağlı

c.kayıkcı

emz

emz

Üye
Sonunda 15 Gün Aradan Sonra Burdayız.

Turbo yemin ediyorum sensiz geçmedi forum :) o 15 gün bana aylar gibidir. Çok sakin artık forum. Seni aradı hep gözüm. Ama bu sefer banın sonuna kadar bekledin o da iyi :) Umarım tekrardan yemezsin. Senden gelecek yenilikleri duymak istiyorum :D

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Cortanayı yükledim, kendimi usta bir şekilde ingilizce konuşan biri gibi hissettim :ehe

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Turbo yemin ediyorum sensiz geçmedi forum :) o 15 gün bana aylar gibidir. Çok sakin artık forum. Seni aradı hep gözüm. Ama bu sefer banın sonuna kadar bekledin o da iyi :) Umarım tekrardan yemezsin. Senden gelecek yenilikleri duymak istiyorum :D

Telgrafla gönderildi.
Saol beklediğin için ::)) valla şöyle birşey söyleyim artık kendi bildiğim her haberi paylaşmaktan yana değilim ara sıra paylaşırım.

yusuff76

yusuff76

Üye
Bnde wp 8.1 geçtim

emz

emz

Üye
Saol beklediğin için ::)) valla şöyle birşey söyleyim artık kendi bildiğim her haberi paylaşmaktan yana değilim ara sıra paylaşırım.

Dostum ama unutmamak lazım ki sen bazen adminlerden önce bile bize bildiriyorsun haberleri. Ben seni o halinle kabul ettim ve sevdim dostum. Senden hala haberler bekliyor ve öncülüğünü korumanı istiyorum. Bence öyle yapmalısın. Adın nick inin üstünde turbo :D öyle adına yakışır davranmaya devam.

Telgrafla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ama unutmamak lazım ki sen bazen adminlerden önce bile bize bildiriyorsun haberleri. Ben seni o halinle kabul ettim ve sevdim dostum. Senden hala haberler bekliyor ve öncülüğünü korumanı istiyorum. Bence öyle yapmalısın. Adın nick inin üstünde turbo :D öyle adına yakışır davranmaya devam.

Telgrafla gönderildi.

öyle yapıncada suçlu ben oluyorum örneğin groupmedeki bir arkadaşımız ali kemalden daha iyimi bilcen dedi onun bilmediğini ben benim bilmediğimi o bilir aslında ona kızdım.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
O kadar övdüğünüz Turbo bu muydu :D

=>Mario ile gönderildi<=

dakamon

dakamon

Üye
Harbi kim övdü :D çok merak ettim :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hoşgeldin TurboCall :). Valla benim için geçmişte de sıkıntı yoktu. Şimdide yok. Güzel güncel haberler bekliyoruz. Burası bir askeri forum sitesi değil. Rahat ol.

Üst Alt