Eyvallahda Oya Filan Gerek Yok :P yakinda belli olacak her sey :)
paradox07 Üye DarkredBlue61' Alıntı: Eyvallahda Oya Filan Gerek Yok :P Genişletmek için tıkla ... yakinda belli olacak her sey
DarkredBlue61' Alıntı: Eyvallahda Oya Filan Gerek Yok :P Genişletmek için tıkla ... yakinda belli olacak her sey
DarkredBlue61 Üye paradox07' Alıntı: yakinda belli olacak her sey Genişletmek için tıkla ... İnşallah
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Konu Sahibi Herkes dikkatli olsun final konusunu yolluyorum onaylanır bugün yarın
paradox07 Üye Treksimut' Alıntı: Herkes dikkatli olsun final konusunu yolluyorum onaylanır bugün yarın Genişletmek için tıkla ... tamam heyecanla bekliyoruz
Treksimut' Alıntı: Herkes dikkatli olsun final konusunu yolluyorum onaylanır bugün yarın Genişletmek için tıkla ... tamam heyecanla bekliyoruz
Silinen Üye 2313801 Kapalı Hesap Konu Sahibi Bu arada herkesden özür diliyorum biraz geciktim işlerim vardı
paradox07 Üye Treksimut' Alıntı: Bu arada herkesden özür diliyorum biraz geciktim işlerim vardı Genişletmek için tıkla ... sorun degil dostum insanlik halidir
Treksimut' Alıntı: Bu arada herkesden özür diliyorum biraz geciktim işlerim vardı Genişletmek için tıkla ... sorun degil dostum insanlik halidir