Sağol dostum daha iyileri senin olsun, özelden sağlam gta sa apk-data linki atsana bi canına okuyum şu android in artıkİlk mesaj bendenHayırlı olsun
![]()

Ben hafıza kartı takamıyom la takcak yer yokgir apkmania'ya delik deşik et ben de 16 gb class 10 kart aldım hemen daldım1+2+3+4
apkmania"ya girdim şimdi dostum içinden geçicem 
Sen istersin de biz atmazmıyızSağol dostum daha iyileri senin olsun, özelden sağlam gta sa apk-data linki atsana bi canına okuyum şu android in artık![]()

Ben 4 le 2 ye gircem@Siycey in partisi :
Eğlence isteyenler 1e
Halay çekmek isteyenler 2ye
Stres atmak isteyenler ise 3e
Bişey yiyip içmek isteyenler 4e basın.![]()
![]()
Sonunda adam akıllı oyun oynayam la note 3 kasmaz demi

Seçim seninBen 4 le 2 ye gircem
Sonunda adam akıllı oyun oynayam la note 3 kasmaz demi![]()

Hayırlı olsun paşam![]()
![]()
Sağolun ilk ayfon 5s le note 3 arasında kaldım büyük olunca note 3 aldımGüle güle kullanin

Evet ya elime aldım çok küçük geldi ama güzel telefonİphone ekran buyutmesi lazim anca o zaman daha bir alinabilir hali olur. Ekrani fazla kucuk ama baska yonlerden cok fazla kurtarsada,ekran yonunden dahada buyumesi lazim
Hoşuma gitti biraz daha gaza getirse satıcı ayfon alıcaktım 
Keşke satıcı ben olsaymışım. Gazla oluyosa bu iş sana tekrar ace aldırırdımEvet ya elime aldım çok küçük geldi ama güzel telefonHoşuma gitti biraz daha gaza getirse satıcı ayfon alıcaktım
![]()

6 geliyor artik,saticinin etkisi cok oluyorEvet ya elime aldım çok küçük geldi ama güzel telefonHoşuma gitti biraz daha gaza getirse satıcı ayfon alıcaktım
![]()

Etme dostum o kabus bitti artıkKeşke satıcı ben olsaymışım. Gazla oluyosa bu iş sana tekrar ace aldırırdım![]()

Şimdikinden memnunum fakat şu hareket sensörünü bi türlü çalıştıramadım nasıl elimle kontrol etcem cihazı6 geliyor artik,saticinin etkisi cok oluyor![]()

Sensoru acip telefonu tokatliyormus gibi birseyler yapEtme dostum o kabus bitti artık
Ama ilk android telefon alacaklar 2.el ace alsın cidden çok şey öğretti bana
Şimdikinden memnunum fakat şu hareket sensörünü bi türlü çalıştıramadım nasıl elimle kontrol etcem cihazı![]()

Telefonu tokatlayamam la o kadar para saydımSensoru acip telefonu tokatliyormus gibi birseyler yap![]()
Ama galeride çalıştırdım