beytullah6767
Üye
Alsana la hemen delimisin ?Benimki takasta 250ye gidiyor adam üste 50 ver ace2 veriyim dedide idareten alcaktım sonra almamaya karar verdim
Sen hangi romu kullanıyon şuan
Alsana la hemen delimisin ?Benimki takasta 250ye gidiyor adam üste 50 ver ace2 veriyim dedide idareten alcaktım sonra almamaya karar verdim
Sen hangi romu kullanıyon şuan
Daha neler?rom atmak riskli mi telefonun yanma riski var mı

O konuları hiç bilmiyorum ondanDaha neler?![]()
benim bir tanıdığım symbian telefonuna yanlış firmware atınca romu yaktı ondan 
Hmm belki lib dosyasıda vardır o dediğin programın yüklemiyorsa root explorer la system/apps klasörüne at olmassa o rom için geliştirmişler demektir yani zor bide senin telefon safkan ays cm11 yüklesene bendeki safkan olcak cm11 falan yüklerimCm 7.2 cooper safkan![]()

Ace 2 iyi değil ya arkadaşta var gine istediğim performansı vermiyor bide kasası bitmiş ace 2 nin yani o telefonu alsam 50tl de kasa masrafı çıkcak çünkü kasası pert olmuşAlsana la hemen delimisin ?
Subway bence çocuk oyunu temple run akarrAce yi sattım s4 mini aldım buda asphalt 8 de gta sa da kasmıyo bitek subwayde kasıyo![]()
Yav subway sorunlu ben pc ye android 4.4 yükledim asphalt 8 de sıkıntı yok subwayda takılıyor oyun sorunlu ben bu pc le crysis oynadım kasmadı dandik subwayda kasıyorAce yi sattım s4 mini aldım buda asphalt 8 de gta sa da kasmıyo bitek subwayde kasıyo![]()
Ace 2 iyi değil ya arkadaşta var gine istediğim performansı vermiyor bide kasası bitmiş ace 2 nin yani o telefonu alsam 50tl de kasa masrafı çıkcak çünkü kasası pert olmuş
normalinden katkat daha iyi oNormalinden iyi dostum ona lafım yokta şimdi 50tl nakit çok benim içinnormalinden katkat daha iyi o
Yaza telefon parası biriktirmem lazım.Diskavrisi olan arkadaş benimle dalga geçiyo geliyo asphalt 8 e pertYav subway sorunlu ben pc ye android 4.4 yükledim asphalt 8 de sıkıntı yok subwayda takılıyor oyun sorunlu ben bu pc le crysis oynadım kasmadı dandik subwayda kasıyor

Gidiyon mu ?[Herkese hayırlı geceler.![]()

Diskavri elit mi ? Ben düz diskavri almıcam allah korusun eskidi onlar artıkDiskavrisi olan arkadaş benimle dalga geçiyo geliyo asphalt 8 e pert![]()

Diskavri de güzel.Diskavrisi olan arkadaş benimle dalga geçiyo geliyo asphalt 8 e pert![]()

Biraz daha durursam paketim bitecek.Gidiyon mu ?![]()
Sağolsun yandaki market modemi kapatmış. 
Düz diskavriydi o asphalt 8 ortada kasmaktan oynanmıyiDiskavri elit mi ? Ben düz diskavri almıcam allah korusun eskidi onlar artık![]()
Benim babamdaki sonunda q olan modeli 35k 36k alıyorNote 3 neo antutudan nasıl 33 k alıyor ?![]()

Hayırlı gecelerBiraz daha durursam paketim bitecek.Sağolsun yandaki market modemi kapatmış.
![]()