İhtiyar007
Üye
İyidir senden?Ortak naber![]()

İyidir senden?Ortak naber![]()

O romlarda BRE diye bir uygulama var. Antispam uygulaması yani. Onu başka romlarda kullanma imkanı yok mu? Benim acayip işime yarıyordu ya.Geçen yükledimde türkçede sıkıntılar var gibi.
Zevkli dedim zatenÖyle deme yav zevklionun volüm tuşlarına basacan cwmden romu bulcan falan
![]()

Tommy reyizGeta vays siti olum o![]()

Reklamları saklayan uygulamadan mı diyosun ?O romlarda BRE diye bir uygulama var. Antispam uygulaması yani. Onu başka romlarda kullanma imkanı yok mu? Benim acayip işime yarıyordu ya.
Aynen yeni telefon alınca parçalamayı düşünüyom buraya resimlerini çekerim after before diyeZevkli dedim zaten![]()

Arama ve SMS engellemeReklamları saklayan uygulamadan mı diyosun ?
Torosu kaça bırakıcak banaC6-01 N8-00
@muhammed4949![]()

Satsana la 250 ye kakaladim ben rom lu root luAynen yeni telefon alınca parçalamayı düşünüyom buraya resimlerini çekerim after before diye![]()

Satmıyormuş yoksa ben alacaktımTorosu kaça bırakıcak bana![]()

Ne var şimdi sende?Satsana la 250 ye kakaladim ben rom lu root lu![]()
Ha sen BRE beni rahatsız etme yi diyosun kullanılır heralde miui cm tabanlı mı? Taban alınmış romlarda apksını aktarırsan sıkıntısız çalışır.Arama ve SMS engelleme

Valla taban falan bilmem ben. Romun içinden apkyı alıyorum ama yüklenmiyorHa sen BRE beni rahatsız etme yi diyosun kullanılır heralde miui cm tabanlı mı? Taban alınmış romlarda apksını aktarırsan sıkıntısız çalışır.![]()
Benimki takasta 250ye gidiyor adam üste 50 ver ace2 veriyim dedide idareten alcaktım sonra almamaya karar verdimSatsana la 250 ye kakaladim ben rom lu root lu![]()
Sen hangi romu kullanıyon şuanValla taban falan bilmem ben. Romun içinden apkyı alıyorum ama yüklenmiyor
Patladı benimkirom atmak riskli mi telefonun yanma riski var mı

Cm 7.2 cooper safkanBenimki takasta 250ye gidiyor adam üste 50 ver ace2 veriyim dedide idareten alcaktım sonra almamaya karar verdim
Sen hangi romu kullanıyon şuan