Yahu 3-4 gundur sd kartınızda sorun var düzeltmemizi istermisimiz diye hata alıyorum arada bir gormemezlik yapıyor sonra geliyor. Sizde de bu tarz hatalar yapıyormu.
Tost Makinası ile gönderildi.
Bir kere yaptı o da tamamen benim suçum. Korkmayın düzelt deyin işini yapsın bir şey olmuyor.
Ayarlar/Göz Atma/Göz Atma Ekranı/Kapalı.Glance Screen kapanabiliyormu ?
Türkçe Olmadıktan sonra ne yapalım Cortana'yı bırak onu normal asistan bile yok yazıklar olsun ne diyeyimArkadaşlar az önce bir mail geldi anlayanlar anlatsın lütfen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ohh bee hoş geldin,bidaha uzaklaşma(yani dikkatli ol)Sonunda 15 Gün Aradan Sonra Burdayız.

Evet dikkatli olucam, ama 15 günlük sebep değildi herneyse artık bakalım kısmet iyi olucaz.Dün joe belfiore reddit.com üzerinden soruları cevapladı ve mobil veri için bazı arkadaşlar sevinmişti @bulutsuzgece paylaşmıştı hatta ama google kendi üzerine patentlemiş mobil veriyi diye biliyorum yani gelmez gibi.Konunun ana sayfasına bazı bilgileri ekledim.Belki yeni yani mayıs ayı güncellemesinde yeni kilit ekranlar hata performans ve dosya yöneticisi ve oyunlar ayarlar yerinde düzenlemeler olur, belki bi bakarsınız pil göstergesi hep gözükür.Ohh bee hoş geldin,bidaha uzaklaşma(yani dikkatli ol)![]()