Faturasız / Faturalı avea teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
avea teşekkürler
ave teşekkür ederim ben avea kullanıyorum ve 4 gun once avea cekım kalıtesı zayıf olduguna dair meil atttım ve 3 gun sonra dondüler adresımı ıstedıler ve teknık ekıplere ıletılecegını dedıler telefonu kapattım ve bugun aradılar cekım kalıtesı zayıf bu konuyla ılgılı aradım dedı bende tamam dedım bu sorunla ılgılı bolgenıze takvıye baz ıstasyonu konulacaktır ded bende tamam dedım 2 yada 3 ay ıcınde takvıye baz ıstasyonu konulur dedı bekleyecem bakalım ne olcak

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Vay be bende aveyalıyım havaya girdim bak şimdi iimiş. :D hayırlı olsun. :D

Nokia 3310 ile gönderildi.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
saol arkadaşım

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Önemli deil :)

oznkrts

oznkrts

Üye
bulunduğun bölgeye baz istasyonu gelecegi için seviniyormusun bide

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
avea 1 ay gecerlı 100 dk yolladı bana

oznkrts

oznkrts

Üye
Senin sorunun daha hızlı internet için yaşam kaliteni düşürmen bulunduğun yerde bi tanemi baz istasyonu olduğunu sanıyorsun her operatör 2 3 tane baz istasyonu koyarsa bi araştır bakalım n olur

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Beni istedigim gsm cekmesi
Senin sorunun daha hızlı internet için yaşam kaliteni düşürmen bulunduğun yerde bi tanemi baz istasyonu olduğunu sanıyorsun her operatör 2 3 tane baz istasyonu koyarsa bi araştır bakalım n olur
beni bukundugum yerde 2 baz istasyonu var biri gms biri 3g ortak baz istasyonu kullaniyorlar avea vodafone turkcell

messevim

messevim

Üye
Beni istedigim gsm cekmesi
beni bukundugum yerde 2 baz istasyonu var biri gms biri 3g ortak baz istasyonu kullaniyorlar avea vodafone turkcell
Yazarken yazım kurallarına biraz daha dikkat et !

messevim

messevim

Üye
Ettiğini sanmıyorum.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Hocam attığın e-mail'i gönderirmisin adres değiştirip bende göndereyim

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Kayıtlı degıl suan o meıl avea uygulama programından meil attım ve şikayet varda etkılı

sekinardi

sekinardi

Üye
120 dakıka arandım avea içi bana 3000 dakika verdi teşekkürler Avea :)

• Beğen
Tepkiler: phasan
desertdeagle

desertdeagle

Üye
bendemi arasam karasuda oturuyorum ama merkez bulvarda gır bır restorana 1 ceker yada cekmez

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Sansını dene bı belkı senın de ısını hallederler

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kanser olur nolcak internete hizli girdikten sonra :)Aradım geçen gün aveadan 3 yetkili geldi beni laleliye goturduler pavyona

TEŞEKKÜRLER AVEYA

• Beğen
Tepkiler: desertdeagle
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Kanser olur nolcak internete hizli girdikten sonra :)Aradım geçen gün aveadan 3 yetkili geldi beni laleliye goturduler pavyona

TEŞEKKÜRLER AVEYA
Benım için evde hızlı ınternet cekmesıne gerek yok gsm ceksın

Takipçi Satın Al

Üst Alt