kanka5000
Üye
Sinyal Çok Zayıf
Arkadaşlar ben yıllardır avea kullanırım ve aveadan gayet menunum ancak 4 ay once konyanın merkezı olan nalcacı da bı eve tasındım apartmanın dısında hat mukemmel cekıyor ama daırenın ıcınde hat cok zayıf pencerenın kenarından konusyoruz ve hattın kopması artık bıze cok normal gelmeye basladı. bunu avea musterı hızmetlerıne bıldırdım ve bana o kadar komık bısey dedıkı gulmekten yarıldım. bayan musterı temsılcısı telefonunuz bozuktur dıyor
benım evımde 3 tane avea hat kullanılıyor 3 telefonda bozuk oldugunu varsayalım evıme gelen 10 larca mısafırın telefonudamı bozuk dedım. bana tekrar operatör secımını manuel yapın,##002# yapın telefonu kapatın acın gıbı seyler dedı. benı basından savdıgını anlamama ragmen telefonu kapattım ve dedıklerını yaptım ama nafıle
tekrar aradım ve bı form doldurdular ılgıleneceklerını soyledıler. aradan 1 hafta gectıkten sonra bı mesaj attılar 500 arayın dıye( ula 500 u aramak sankı bedava kan emıcıler) neyse ben aradım tekrar. bana dedıklerı seyse gene cok komıktı
o bolgede bı baz ıstasyonu kıralaması soz konusu ancak 2009 yılı ıcın tatırımlarımız su an ıcın tamamdır maalesef 2010 u beklıceksınız dedı.
Şimdi sizce ben 2010 u bekleyıp aveanın bana lutfen bi baz ıstasyonu kiralamasınımı beklemeliyim yoksa hali hazırda bulunan turkcell hattımı faal bi şekilde kullanmayamı başlamalıyım.
benım evımde 3 tane avea hat kullanılıyor 3 telefonda bozuk oldugunu varsayalım evıme gelen 10 larca mısafırın telefonudamı bozuk dedım. bana tekrar operatör secımını manuel yapın,##002# yapın telefonu kapatın acın gıbı seyler dedı. benı basından savdıgını anlamama ragmen telefonu kapattım ve dedıklerını yaptım ama nafıle
tekrar aradım ve bı form doldurdular ılgıleneceklerını soyledıler. aradan 1 hafta gectıkten sonra bı mesaj attılar 500 arayın dıye( ula 500 u aramak sankı bedava kan emıcıler) neyse ben aradım tekrar. bana dedıklerı seyse gene cok komıktı
o bolgede bı baz ıstasyonu kıralaması soz konusu ancak 2009 yılı ıcın tatırımlarımız su an ıcın tamamdır maalesef 2010 u beklıceksınız dedı.Şimdi sizce ben 2010 u bekleyıp aveanın bana lutfen bi baz ıstasyonu kiralamasınımı beklemeliyim yoksa hali hazırda bulunan turkcell hattımı faal bi şekilde kullanmayamı başlamalıyım.