Telefon Tavsiyesi Lumia 1320 mi S4 Minimi

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1320 mi S4 Minimi
Selamın aleyküm teknosadan alıcam telefonu lumia 1320 999 tl s4 mini 950 tl Telefonda genelde müzik whatsapp face ve fotograf takılıyıroum oyunda oynarım ancak oyun genelde fifa 14 ve asphalt oynuorm arada bir onlarda :) canım sıkılırsa S3 ten gecicem wp dusunuyorum ve 3400 mah+6 inc cok tatmin ediyorda pişman olurmuyum alırsam ? yardımcı olurmusunuz

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bak berfo 920 kullanıyorum 4s al foto watşap face oyun ve diğerleri : )

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İkiside değil nexus 4.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar farklı bir durum var bizde annem ablama süpriz olsun diye s3 alıyor 1100 tl ye kredi kartı taksit oldugu icin adamlar parayı geri ödeme yapamıyorlar ama iade ceki verdiler sadece teknosa magazalarından alısveris yapabiliriyorum ve 1000 tl ye alıcam 100 tl baska bisi icin ve 1000 tl max olan bu telefonlar cıkıo elime phaplet seviyorum ?

ByEmre221

ByEmre221

Üye
kardeş al burdan karşılaştırmaya bak

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
kararsızım :( LUMİA 1320 var icimde oda beni goturumu dusunuyorum

ByEmre221

ByEmre221

Üye
mesela aldın diyelim tel. naparsın neye önem verirsin ????

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
genelde müzik indiirp müzik dinler whatsaap dan konusuur foto ceker :) oyunda oynamayı severim fifa 14 asphalt 8 gibi :) kasmıcak yani ve büyük ekran istiyorum hosuma gidiyor

Kerim.

Kerim.

Üye
Lumia 1320 çok büyük bakıpta al alacaksan.s4 mini alma bu arada

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 4 de 1000 tl yi geçmezki. İhtiyaçlarınıda karşılar S4 mini yerine bunu tercih edebilirsin.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1320 Al Ekranda Büyük Şarjda İyi Bak Keyfine 4G Filan Ak Git Nette :P

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Zaten S3 kullanıyorsun değiştirme yani S3'ten S4 Mini'ye geçilmez. WP çok istiyosan al ama S3'ten sonra pek kesmeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: Kerim. ve Dede
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
1320 bataryası ve buyuk ekranı ile senin mutlu eder.Fakat kamerası 5 megapiksel.5 megapiksele göre güzel fakat çok ustun birşey bekleme.wp 8.1 ile gayet güzel oldu.Eminim ki uzun sure güncel kalacaktır.Oyunlarda donma yaşamadım hiç oyun oynarken ısınıyor yalnız buda normaldir.Tavsiye ederim :)

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kamera 5 Mp Ama Bence Nokia Pro Cam Filan Bence Gayet Programlar :thumbup:

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
Phablet seviyorsan,
2.el note 2
2.el nexus 5
0 nexus 4
optimus g
g2
Gmd elit layt

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 4 veya Nokia Lumia 1320 ama bence nexus 4 al :oke:

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Merhaba arkadaslar bende bu iki cihaz arasindayim. Kullanim amacim sosyal ag oyun kamera. En onemlisi stabillik ama s4 mini stabil degil diyolar ama bizim komsudakinde cok stabik

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Hangisini almaliyim?

ByEmre221

ByEmre221

Üye
kardes bence Lumia 1320 Çok güzel tam senin için al bence pişman olursan söyle ben burdayım tmm mı tam senin için kamera 5mp diye bakma otofocus falan var yani 10 numara kamera ekran büyük ve batarya iyi .sen lumia 1320 al bence
ve 4G var bunla sen internette uçarsın he bide nokia MixRadio var istediğin şarkıyı çevrimdışı dinleyebilirsin ve s4 mini RAM= 1,5 GB, L1320= 1 GB ÇOK FARK YOK