İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sinilker

Üye
arkadaş aşağıda sorduğum soruyu aslında geliştirici ön izleme konusuna sordum ama o konu ölmüş galiba kimse cevap vermiyor.
arkadaşlar lumia 920 var bende. wp8.1 geliştirici ön izleme sürümünü yüklemelimiyim yoksa tam sürümü mü bekleyeyim ? geliştirici ön izleme sürümünde seni çok uğraştırır dediğiniz bir şey var mı ya da çalışmayan herhangi bir uygulama ?

dawid

dawid

Üye
herşey güzel 8.1 de yükle gitsin kardeş

cemil baba

cemil baba

Üye
dolby headphone gerçekten iyi mi yoksa şişirmeden mi ibaret, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
htc 8x ten beats audio yu deneyince hayran kaldım, benim telefona bakınca müzik dinleme hevesim kaçtı.

beats

beats

Üye
dolby headphone gerçekten iyi mi yoksa şişirmeden mi ibaret, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
htc 8x ten beats audio yu deneyince hayran kaldım, benim telefona bakınca müzik dinleme hevesim kaçtı.
Evet, Nokia cihazlarda ses çıkış gücü diğer markalara göre düşük kulaklıkta fazlasıyla hissettiriyor ama Dolby şişirme değil tabii müziğe çok katkısı olduğunu düşünmüyorum filmde daha belirgin oluyor.

serinaga

serinaga

Üye
arkadaş aşağıda sorduğum soruyu aslında geliştirici ön izleme konusuna sordum ama o konu ölmüş galiba kimse cevap vermiyor.
arkadaşlar lumia 920 var bende. wp8.1 geliştirici ön izleme sürümünü yüklemelimiyim yoksa tam sürümü mü bekleyeyim ? geliştirici ön izleme sürümünde seni çok uğraştırır dediğiniz bir şey var mı ya da çalışmayan herhangi bir uygulama ?

Şuanda aşırı pil tüketimi dışında çok rahatsız edici bir durum yok, bazen bildirim sorunu olabiliyor bana sorarsanız stabil sürümü bekleyin derim, Mayıs'ta gelecek deniyor ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

SERT_ANCA

Üye
arkdaslar facebookta video paylaştığımda sadece bağlantı linki görünüyor nasıl düzeltebilirim küçük resim veya video ismi görünmüyor

Bay H

Bay H

Üye
Microsoft'un spor takibi/akıllı saat patentlerini aldığı belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Serhan, ceza87, YkPkY ve 1 kişi daha
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
8.1 den sonra film siteleri yada dizi sitelerinde tam ekran video izlemede sorun yaşayan var mı ?

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
8.1 den sonra film siteleri yada dizi sitelerinde tam ekran video izlemede sorun yaşayan var mı ?

8.1den önce siteler video açmorduki bile,şuan sorun olsun.alttaki tam ekran tikine tıklayınca sorunsuz açıyor

Çırak ile gönderildi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
8.1den önce siteler video açmorduki bile,şuan sorun olsun.alttaki tam ekran tikine tıklayınca sorunsuz açıyor

Çırak ile gönderildi

Yabancıdiziizle yada webteizle de 4-5 sezon dizi bitirmişliğim var telefondan ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Yabancıdiziizle yada webteizle de 4-5 sezon dizi bitirmişliğim var telefondan ?

Bir çoğu site açmıyordu..Explorer 11 daha iyi html5 de

Çırak ile gönderildi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bir çoğu site açmıyordu..Explorer 11 daha iyi html5 de

Çırak ile gönderildi

Evet daha iyi izlediğim dizileri artık izleyemiyorum.

YkPkY

YkPkY

Üye
Açılmayan uzantılar açılıyor biraz daha sabredin bence.
Preview yüklemeden önce bütün tarayıcılar yüklüydü parayla satın aldıklarım bile hepsini sildim.
Başarılı gidiyoruz,biraz daha sabredin.
Bi görüntü çıkışına okeyleser lenovo tabletimi emekliye ayıracağım.andridte açıp ama izleyemediğim filmleri takılmadan açıyorum.
bi istikrara vardıysan onla devam edeceksin,çok istekliyim diyorsan isteklerinle devam edeceksin bütün metodları deneyerek

Çırak ile gönderildi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Açılmayan uzantılar açılıyor biraz daha sabredin bence.
Preview yüklemeden önce bütün tarayıcılar yüklüydü parayla satın aldıklarım bile hepsini sildim.
Başarılı gidiyoruz,biraz daha sabredin.
Bi görüntü çıkışına okeyleser lenovo tabletimi emekliye ayıracağım.andridte açıp ama izleyemediğim filmleri takılmadan açıyorum.
bi istikrara vardıysan onla devam edeceksin,çok istekliyim diyorsan isteklerinle devam edeceksin bütün metodları deneyerek

Çırak ile gönderildi

Açılmayan uzantıları açabilir, ama daha önce açılan ve tam ekran olan videolar artık tam ekran olmuyor. Açılmayan kodekler açılır ama tam ekran açılmazsa bu benim için bi başarı değil.

msakli_

msakli_

Üye
Lumia 925in bataryasını değiştirebilme imkanımız var mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Gençler arada oy vermeyi unutmayalım lütfen.

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo ve YkPkY

Üst Alt