Aslında yürümek diyince aklıma geldi. Ben de arabayı kullanmıyorum genellikle yürümeyi tercih ediyorum (koşu yapmam sadece yürürüm. ) Ama her zaman hızlı yürürüm. Milletin ağır ağır yürümesi en uyuz kaptığım şeydir. Millet yavaş yürü yetişemiyoruz diyip duruyorAbi ben günlük en az 5 km yürüyorum 60 kiloyum. hiç ne azaldı ne de arttı. raadke
Küçüklüğümden beri gelen bir alışkanlık
Yürüyen merdiven, asansör bana göre değil
Üniversite hazırlıktan sonra tüm yaz evde oturdum, bakkala gitmeye bile üşendimAbi sen yaş ilerleyince salıcan haberin olsun genelde öyle oluyo... metabolizman hızlı çalışıyomuş
Eve sürekli hamburger getirttim zaten metabolizma hızlı bir şey olmaz diye. Ama 1.sınıfa başladığımda kimse beni tanıyamadı
Cidden aşırı kilo almıştım. 2.sınıfta ideal görüntüme kavuştum 
Aynen ben de tempolu yürüyorum, arkadaşlar kızıyorlar.Aslında yürümek diyince aklıma geldi. Ben de arabayı kullanmıyorum genellikle yürümeyi tercih ediyorum (koşu yapmam sadece yürürüm. ) Ama her zaman hızlı yürürüm. Milletin ağır ağır yürümesi en uyuz kaptığım şeydir. Millet yavaş yürü yetişemiyoruz diyip duruyorKüçüklüğümden beri gelen bir alışkanlık
Tuvaleten çıktıktan sonra tartıldıysan demekVallah günde en az 1 somun ekmek yiyen adamımFavori yiyeceklerim kebap ve fast food
Genellikle evde yemek yemem dışarda yerim. Yani kilo verebilmem mümkün değil
![]()

Ben işte kilo alamıyorum. Aynısını geçtğimiz yaz ben de denedim tık yok aynıAslında yürümek diyince aklıma geldi. Ben de arabayı kullanmıyorum genellikle yürümeyi tercih ediyorum (koşu yapmam sadece yürürüm. ) Ama her zaman hızlı yürürüm. Milletin ağır ağır yürümesi en uyuz kaptığım şeydir. Millet yavaş yürü yetişemiyoruz diyip duruyorKüçüklüğümden beri gelen bir alışkanlık
Üniversite hazırlıktan sonra tüm yaz evde oturdum, bakkala gitmeye bile üşendimEve sürekli hamburger getirttim zaten metabolizma hızlı bir şey olmaz diye. Ama 1.sınıfa başladığımda kimse beni tanıyamadı
Cidden aşırı kilo almıştım. 2.sınıfta ideal görüntüme kavuştum
![]()
he canım rekor bende hattaTuvaleten çıktıktan sonra tartıldıysan demek![]()

Vucut deposun da %70 varGünde 2 litre su içiyorum yahu ben![]()
sen hazirdan harcadin o zamanİsin garibi 1 ayda 10 kilo nasil verebildin diyecegim cunku oyle az bir kayip degil,kisa zamanda. Midende kurt mu var