Nasıl bir vücut bu ya ?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasıl bir vücut bu ya ?
En son 1 ay önce kiloma baktım 74 çıktı. Spor yapmadım, diyet yapmadım. Şimdi baktığımda 64 kilo olduğumu gördüm -.-

doctorrr

doctorrr

Üye
kız falan terkettiyse demek

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ama ne yağda azalma var ne de kasta :D Baskülde de sıkıntı yok :D

doctorrr

doctorrr

Üye
bizde de bünye var ama bu kadar değil yani. valla garip

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Dertten kederden olmuş olabilir mi? :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
Abi ben günlük en az 5 km yürüyorum 60 kiloyum. hiç ne azaldı ne de arttı. raadke

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vallah günde en az 1 somun ekmek yiyen adamım :D Favori yiyeceklerim kebap ve fast food :D Genellikle evde yemek yemem dışarda yerim. Yani kilo verebilmem mümkün değil :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
doctorrr

doctorrr

Üye
Abi sen yaş ilerleyince salıcan haberin olsun genelde öyle oluyo... metabolizman hızlı çalışıyomuş

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi ben günlük en az 5 km yürüyorum 60 kiloyum. hiç ne azaldı ne de arttı. raadke
Aslında yürümek diyince aklıma geldi. Ben de arabayı kullanmıyorum genellikle yürümeyi tercih ediyorum (koşu yapmam sadece yürürüm. ) Ama her zaman hızlı yürürüm. Milletin ağır ağır yürümesi en uyuz kaptığım şeydir. Millet yavaş yürü yetişemiyoruz diyip duruyor :D Küçüklüğümden beri gelen bir alışkanlık :D Yürüyen merdiven, asansör bana göre değil
Abi sen yaş ilerleyince salıcan haberin olsun genelde öyle oluyo... metabolizman hızlı çalışıyomuş
Üniversite hazırlıktan sonra tüm yaz evde oturdum, bakkala gitmeye bile üşendim :D Eve sürekli hamburger getirttim zaten metabolizma hızlı bir şey olmaz diye. Ama 1.sınıfa başladığımda kimse beni tanıyamadı :D Cidden aşırı kilo almıştım. 2.sınıfta ideal görüntüme kavuştum :D

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
doctorrr

doctorrr

Üye
Aslında yürümek diyince aklıma geldi. Ben de arabayı kullanmıyorum genellikle yürümeyi tercih ediyorum (koşu yapmam sadece yürürüm. ) Ama her zaman hızlı yürürüm. Milletin ağır ağır yürümesi en uyuz kaptığım şeydir. Millet yavaş yürü yetişemiyoruz diyip duruyor :D Küçüklüğümden beri gelen bir alışkanlık :D Yürüyen merdiven, asansör bana göre değil
Aynen ben de tempolu yürüyorum, arkadaşlar kızıyorlar.

Zati burası küçük yer istediğin yere yüreyerek ulaşıyorsun en fazla 20 dk sürüyor (alanya)

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vallah benim oturduğum yerde hem yüz havuzu var, hem spor merkezi var hem de koşu parkuru var. Kullanmıyorum bile :D Ne diye burada oturuyorsam o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
coolasker54

coolasker54

Üye
Vallah günde en az 1 somun ekmek yiyen adamım :D Favori yiyeceklerim kebap ve fast food :D Genellikle evde yemek yemem dışarda yerim. Yani kilo verebilmem mümkün değil :D
Tuvaleten çıktıktan sonra tartıldıysan demek :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
Üniversite hazırlıktan sonra tüm yaz evde oturdum, bakkala gitmeye bile üşendim :D Eve sürekli hamburger getirttim zaten metabolizma hızlı bir şey olmaz diye. Ama 1.sınıfa başladığımda kimse beni tanıyamadı :D Cidden aşırı kilo almıştım. 2.sınıfta ideal görüntüme kavuştum :D
Ben işte kilo alamıyorum. Aynısını geçtğimiz yaz ben de denedim tık yok aynı

maxirabit

maxirabit

Üye
%70'in su oldugundan su kaybi cok olmustur:D yag ve kas oraninda azalma yok diyorsan yani buna cikabilir:D

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Günde 2 litre su içiyorum yahu ben :D

maxirabit

maxirabit

Üye
Günde 2 litre su içiyorum yahu ben :D
Vucut deposun da %70 var:D sen hazirdan harcadin o zamanİsin garibi 1 ayda 10 kilo nasil verebildin diyecegim cunku oyle az bir kayip degil,kisa zamanda. Midende kurt mu var:D

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim takıldığım nokta o zaten. Rahatsızlık mı var diye düşünüyorum gayet iyi hissediyorum yani :D Aslında bir süredir bazı nedenlerden dolayı stresliyim acaba ondan mı ..

ANIL

ANIL

Admin
Eski Revenge

• Beğen
Tepkiler: minoo, doctorrr, maxirabit ve 1 kişi daha

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Favorim bu :D triple whopper :D

Keşke Türkiye'de şu da olsa :(

• Beğen