Nexus 5 Bilgisayarsız Root

Sponsorlu Bağlantılar

halfglaze

halfglaze

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 Bilgisayarsız Root
Nexus 5 için bilgisayar olmadan root atmak mümkün mü?

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 5 için bilgisayar olmadan root atmak mümkün mü?
benim bildiğim hiçbir cihaz bilgisayarsız root atılamıyor buna nexus 5 dahil

belki atılıyordur ama çok uğraştırır + nexus root toolkit 1.8.2 varken niye uğraşasın ki ;)

halfglaze

halfglaze

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim hiçbir cihaz bilgisayarsız root atılamıyor buna nexus 5 dahil

belki atılıyordur ama çok uğraştırır + nexus root toolkit 1.8.2 varken niye uğraşasın ki ;)

O nedir?

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
internete nexus root toolkit 1.8.2 yaz indir , sonra full driver a tıkla , sonra hepsini yaptıktan sonra unlock de otomatik yapacak sen tek ses tuşlarıyla yes dicen sonra bitince root a tıklıcan , onuda bitirince bitmiştir sonra rom yükleyeceksen custom rom tikli iken root a tıkla :) , he tabi nexus 5i geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama modunu yap ve kamera olarak bağla ve çıkan uyarıya ticleyip tamam de ve programda nexus 5 android sürümü 4.4.2'yi işaretle :oke:karma karışık çorba gibi oldu kusura bakma :D

halfglaze

halfglaze

Üye
    Konu Sahibi
internete nexus root toolkit 1.8.2 yaz indir , sonra fu ll driver a tıkla , sonra hepsini yaptıktan sonra unlock de otomatik yapacak sen tek ses tuşlarıyla yes dicen sonra bitince root a tıklıcan , onuda bitirince bitmiştir sonra rom yükleyeceksen custom rom tikli iken root a tıkla :) , he tabi nexus 5i geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama modunu yap ve kamera olarak bağla ve çıkan uyarıya ticleyip tamam de ve programda nexus 5 android sürümü 4.4.2'yi işaretle :oke:karma karışık çorba gibi oldu kusura bakma :D

Bilgisayarını sattım onun için bilgisayarsiz root dedim :)

Tesekkur ederim ilgin için

Takipçi Satın Al

Üst Alt