s^3 Hack sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 553694

Silinen Üye 553694

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
s^3 Hack sorunu
Ben de telefonlardan ve ilgili program ve
programlardan anlayan biriyim.Birçok çalışmam
mevcut.Yalnız daha önce telefonu hacklememe
rağmen kasmaya başlamasından sonra hard ve
soft formatlarını attım telefona.
Şimdi soruna gelecek olursak,hemen hemen hacklemenin her türlüsünü denedim
olmuyor.Norton,helloox,rom
patcher,installserver,dr web,mobile security...
Ya yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşendir diyor
ya da sertifika hatası...diyor.
Bu konuda yardımcı olacak biri var mı ? Not:Telefon modeli Nokia 808 PureView'dir.

Silinen Üye 553694

Silinen Üye 553694

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bunu da denemeye çalıştım.Ancak rom patcherle hackleniyor bu program.Ve rom patcheri yüklerken sertifika hatası... uyarısı geliyor.bir çok rom patcheri yüklemeye çalıştım ya bu hatayı alıyorum ya da yerleşik bir bileşen uyarıs geliyor.Yani diyeceğim bu yöntem de olumsuz.
Bu arada ilgin için teşekkür ederim

asigsasi

asigsasi

Üye
bunu da denemeye çalıştım.Ancak rom patcherle hackleniyor bu program.Ve rom patcheri yüklerken sertifika hatası... uyarısı geliyor.bir çok rom patcheri yüklemeye çalıştım ya bu hatayı alıyorum ya da yerleşik bir bileşen uyarıs geliyor.Yani diyeceğim bu yöntem de olumsuz.
Bu arada ilgin için teşekkür ederim
ne rompachter i safe manager ile hack yapıyorsun yani safe manager ile rompachter in dosyalarını yazılıma gömüyorsun olay bu :)

Silinen Üye 553694

Silinen Üye 553694

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
safe managerle private klasörünün içine ulaşamam ki.kaldı ki dosyaları atacam oraya.o nasıl olacak,nasıl gömecem?rom patcherle hackleniyor dedigim o program degil,telenun kendisi :Drom patcherle hackleniyor dedigim o program degil,telefonun kendisi :D

asigsasi

asigsasi

Üye
safe managerle private klasörünün içine ulaşamam ki.kaldı ki dosyaları atacam oraya.o nasıl olacak,nasıl gömecem?rom patcherle hackleniyor dedigim o program degil,telenun kendisi :Drom patcherle hackleniyor dedigim o program degil,telefonun kendisi :D
safe manager c hafızasındaki tüm dosya ve klasörleri görür safe managerin kopyalama ve yapıştırma özelliği sayesinde zaten hack işlemi yapılıyor.
sen rompacther in signed versiyonunu beklersen boşuna beklersin.

Silinen Üye 553694

Silinen Üye 553694

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iyi de x-plore içindekileri görmüyor.verdigin linkte,bilgisayardan rom patcherin dosyaları telefona gömülüyor

Silinen Üye 553694

Silinen Üye 553694

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
güzel olurdu da takılacağım bir şey de kalmadı :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt