n8 hack sorunu lütfen yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
snakekral2

snakekral2

Üye
    Konu Sahibi
n8 hack sorunu lütfen yardım!!
arkadaşlar iki gün önce n8 e hard format attım telefonu açtıktan sonra güncellemeleri yükledim... vs. Ardından daha önce kullandığım hack yöntemiyle telefonu hacklemeye çalıştım fakat başarısız oldu. Denilenleri harfi harfine yaptım ama hala sertifika hatası alıyorum sorun ne olabilir? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

asigsasi

asigsasi

Üye
rompachter yamalarını aktif yapmamış olabilirsin

snakekral2

snakekral2

Üye
    Konu Sahibi
hack konusunda söylenen herşeyi yaptım daha önce birçok kez hack yaptım ama sadece bu sefer işe yaramadı. Yani sorum yamayla ilgili değil

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Rompatcherda installserver RP+v1.7.rmp yaması var mı?

Eğer yoksa C:/patches klasörüne o yamayı atman gerekli...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
forumdaki hangi yontemden gittin ben symbian hack icin en kolay yontemden gittigini farzediyorum tmquarantineyi oldugu gibi cye attin mobile securityi kurdun quarantine liste geldin 3 sey cikti restore all dedin (silmiycen ama restore) sonra mobil securityi sildin rompatcheri acip yamalari aktif yaptin ciktin instalserveri c/sys/bin e attin(yapamamanin sebebi kendine uygun instalseeveri secmemen olabilir) sonra maxicep instalserver paketini rompatcheri hangi hafizaya kurduysan patches klasorune at (c/patches yada e/patches) garanti olsun diye teli kapat ac yamalari etkinlestir bu kadar

asigsasi

asigsasi

Üye
forumdaki hangi yontemden gittin ben symbian hack icin en kolay yontemden gittigini farzediyorum tmquarantineyi oldugu gibi cye attin mobile securityi kurdun quarantine liste geldin 3 sey cikti restore all dedin (silmiycen ama restore) sonra mobil securityi sildin rompatcheri acip yamalari aktif yaptin ciktin instalserveri c/sys/bin e attin(yapamamanin sebebi kendine uygun instalseeveri secmemen olabilir) sonra maxicep instalserver paketini rompatcheri hangi hafizaya kurduysan patches klasorune at (c/patches yada e/patches) garanti olsun diye teli kapat ac yamalari etkinlestir bu kadar

arkadaş hack yapmayı biliyor dikkat ettiysen başka birşey sormuş

sertbey

sertbey

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum n8 telefonu hackledim fakat uygulamaları yükleyemiyorum bir çözüm lütfen

- - - Eklendi - - -

bu sorunu başka yaşayan varmı ?

- - - Eklendi - - -

yaptım oldu teşekkürler

snakekral2

snakekral2

Üye
    Konu Sahibi

yamalarda kesinlikle sorun yok ondan eminim aynı yöntemle en az 10 değişik telefonu en az 10 kere hackledim fakat n8 hard format sonraso bunu yaptı :(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum n8 telefonu hackledim fakat uygulamaları yükleyemiyorum bir çözüm lütfen

- - - Eklendi - - -

bu sorunu başka yaşayan varmı ?

- - - Eklendi - - -

yaptım oldu teşekkürler
Hayırlı Olsun...

• Beğen
Tepkiler: sertbey
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt