Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
oyun verileri gitmese sıfırlayacam ama kıyamıyorumkarar verdim sıfırlayıcam, şarjımın ne kadar olması lazım

%60-70 olsun yeterli :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
eyvallah

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Milyonlarca yürek, tek bir soru:
Bu Whatsapp ne zaman güncellenecek? : ?

Güncellenip sorunların ortadan kaldırıldığını görene kadar Whatsapp'ı telefona kurmamaya karar verdim:trip:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve skynet
SLH.55

SLH.55

Üye
Birde arkadaşlar whatsapp'ı arka planda çalışmayı kapatın.Baya şarj yiyor.Bildirim gelmiyor ama arada girer kontrol edersiniz :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Whatsappı unuttular bence

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu ay sonu da gelmezse bilin ki unuttular :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar çok acil yardım telefonu sıfırladım ama açılışta yedeği yüklemedim, açıldıktan sonra yükleyebilirmiyim, nasıl yüklerim ?arkadaşlar çok acil yardım telefonu sıfırladım ama açılışta yedeği yüklemedim, açıldıktan sonra yükleyebilirmiyim, nasıl yüklerim ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar çok acil yardım telefonu sıfırladım ama açılışta yedeği yüklemedim, açıldıktan sonra yükleyebilirmiyim, nasıl yüklerim ?arkadaşlar çok acil yardım telefonu sıfırladım ama açılışta yedeği yüklemedim, açıldıktan sonra yükleyebilirmiyim, nasıl yüklerim ?
:no:

Heimdalll

Heimdalll

Üye
yapma ya allahtan fotoğraflar felan sd karttaydı uygulamaları tekrar yüklicez o zaman

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Öyle bir seçenek yok maalesef tekrar sfırlayıp yedeği yükleyeceksiniz.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
elle yüklicez artık uygulamaları, zaten çok yoktu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
23 Nisanda microsoftun koltuğuna bi çocuk oturt, o çocuğun bile yapacağı ilk icraat Whatsapp'ı güncellemek olur o derece yani.
Eğer koskoca bi şirket, 500 milyon kullanıcısı olan bi uygulamayı güncellemeyi unutuyosa vay biz windowsphone kullanıcılarının haline :blink:

olay microsoft da değil whatsapp inc. de bitiyor ama salladıkları yok sağolsunlar.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
olay microsoft da değil whatsapp inc. de bitiyor ama salladıkları yok sağolsunlar.

O zaman whatsapp, uygulamasının windowsphone'da da kullanıldığını unuttu

eğer öyleyse o daha vahim :dry:
Uygulamayı yap, sonra 'saldım çayıra mevlam kayıra' durumlarına gir. Yakışıyo mu koskoca whatsapp'a, gerçekten çok ayıp cık cık cık : ?

dakamon

dakamon

Üye
O zaman whatsapp, uygulamasının windowsphone'da da kullanıldığını unuttu
eğer öyleyse o daha vahim :dry:
Uygulamayı yap, sonra 'saldım çayıra mevlam kayıra' durumlarına gir. Yakışıyo mu koskoca whatsapp'a, gerçekten çok ayıp cık cık cık : ?
Saldım çayıra değil aslında yanlış düşünüyorsunuz. Şu an betasını kullananalra bazen günde 2 kere bile güncelleme geldiğini söylüyorlar arkadaşlar. Yani buda uygulamayla ilgili olduklarını gösteriyor. Artık kafalarında ne var bilmiyoruz acaba 8.1 in resmi sürümünün yayınlanmasını mı bekliyorlar yoksa bazı hataları daha gideremediler mi bilemiyoruz. Ama hiç beklemediğimiz bir anda bi bakmışız güncelleme gelmiş. GEreğinden fazla beklettiler.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Saldım çayıra değil aslında yanlış düşünüyorsunuz. Şu an betasını kullananalra bazen günde 2 kere bile güncelleme geldiğini söylüyorlar arkadaşlar. Yani buda uygulamayla ilgili olduklarını gösteriyor. Artık kafalarında ne var bilmiyoruz acaba 8.1 in resmi sürümünün yayınlanmasını mı bekliyorlar yoksa bazı hataları daha gideremediler mi bilemiyoruz. Ama hiç beklemediğimiz bir anda bi bakmışız güncelleme gelmiş. GEreğinden fazla beklettiler.

Hemde çok fazla beklettiler. Gideremedikleri hatalar ve getiremedikleri yenilikler çok mu fazla bilmiyorum. Bu yüzden beklemek zorunda kalıyosak sorun değil, sonuçta kusursuza yakın ve yeniliklerle dolu bi uygulama olmasını isteriz hepimiz. Umarım beklediğimize değecek şekilde bi güncelleme yapılır.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir de bu kadar uzun bir sürede (neredeyse 4 ay) ne yaptılar merak ediyorum..gene de gelecekse sorunsuz ve kusursuz gelsin..bekleriz..

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Whatsapp bildirmleri yine gelmiyor Facebook da anında gelmesine rağmen whatsapp yine aynı :( valla sıkıldım artık bu işten

yunusiyunus

Üye
Şu pil tasarrufunda uygulamaların ne kadar harcadığını anlamak için çok zorlanıyorum ya daha doğrusu anlamıyorum yüzdelik olsa daha iyi olmaz mıydı ya da ilerde gelecek mi?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Hagios

Hagios

Üye
Güncellemenin en dikkatimi çeken getirisi sarjın bitme süresi oldu.Bana göre ve abartmadan söylüyorum %70 lik bir artış olmuş şarj dayanma süresinde.

Üst Alt