Haber Windows Phone 8.1 İçin Yepyeni Dosya Yöneticisi; Aerize Explorer

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
Bende resimleri falan göstermiyor :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sanırım bu güncellemede sadece hata düzeltmeleri gelmiş.
Yenilikler birkaç gün sonraki güncellemede gelecek.
Geliştirici de öyle demişti zaten haftasonu.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
güncellemeden önce documents klasorunu göremiyordum şimdi geldi, hafıza kartı destekelemediği için sd kart ile telefon arasında iletişim performansını bilemeyecem ama bu hali de fena değil şimdilik işimi görüyor aslında işim de olmuyor :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Şu an göze çarpan eksiklikleri gizli dosyaları görüntülememesi , açılır penceresinin olmaması ve kes , kopyala işlemlerine tam olarak hakim olmaması.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Dosya bulunamadı diyor mağazadan kaldırıldı mı?

carew89

carew89

Üye
evet kaldırılmış bende baktım

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bilgisayardan bakarsanız sayfa açılmaz, bulunamadı der.
Telefondan deneyin.
WP8.1 Preview uygulamalarına ilişkin sayfalar "yalnızca preview yüklü" cihazlardan açılıyor.
Evet özgür abi dediğin gibi sadece mobilden bağlanınca çıkıyormuş teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar Aerize Explorer'ın geliştiricisinden e-mail geldi az önce. @papakudioflu @Sensation

Yeni ekleyecekleri bazı özellikler için bugün ya da yarın beta sürüm yayınlayacaklarmış.

Dosya seçme ve pinleme özellikleri eklenmiş bile.
Resim vb dosyalar için de önizleme (Preview) özelliği şu an yapım aşamasındaymış.

Beta'ya kaydolmak isteyenler şuradan başvuru yapabilirler:

Yalnızca betaya kaydolmak ve güncellemeler hakkında herhangi bir bilgi e-maili almak istemiyorsanız. Başvuruyu yaptıktan sonra e-mail adresinize gelen maildeki linke onay vermeyin.
Ancak bu durumda Beta'ya ilişkin güncellemelerden haberdar olamazsınız, kendiniz kontrol etmek ya da aerize'nin kendi site veya forumundan takip etmek zorundasınız.

Eğer betaya kaydolmak ve gelen değişiklikler ile güncellemelerden haberdar olmak istiyorsanız, e-mail adresinize gelen maile onay verebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve Sensation
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Arkadaşlar Aerize Explorer'ın geliştiricisinden e-mail geldi az önce. @papakudioflu @Sensation

Yeni ekleyecekleri bazı özellikler için bugün ya da yarın beta sürüm yayınlayacaklarmış.

Dosya seçme ve pinleme özellikleri eklenmiş bile.
Resim vb dosyalar için de önizleme (Preview) özelliği şu an yapım aşamasındaymış.

Beta'ya kaydolmak isteyenler şuradan başvuru yapabilirler:

Yalnızca betaya kaydolmak ve güncellemeler hakkında herhangi bir bilgi e-maili almak istemiyorsanız. Başvuruyu yaptıktan sonra e-mail adresinize gelen maildeki linke onay vermeyin.
Ancak bu durumda Beta'ya ilişkin güncellemelerden haberdar olamazsınız, kendiniz kontrol etmek ya da aerize'nin kendi site veya forumundan takip etmek zorundasınız.

Eğer betaya kaydolmak ve gelen değişiklikler ile güncellemelerden haberdar olmak istiyorsanız, e-mail adresinize gelen maile onay verebilirsiniz.

Beta sürümü ne zaman yayınlanacak bir bilgi var mı acaba?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beta sürümü ne zaman yayınlanacak bir bilgi var mı acaba?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Geliştirici mailinde bugün-yarın diye belirtmişti.
Belki bugün gelebilir :hmmm

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yakında (bir haftaya kadar) yepyeni özelliklerle ve Türkçe olarak görürseniz şaşırmayın :kıskıs:

@papakudioflu @Sensation

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, 4MaGuS, skynet ve 4 diğerleri
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Yakında (bir haftaya kadar) yepyeni özelliklerle ve Türkçe olarak görürseniz şaşırmayın :kıskıs:

@papakudioflu @Sensation

Çok iyi haber. Beta sürümüne ne oldu bilgi var mı?

Tuğla ile gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Önümüzdeki günlerde gelecek sürümden resimler :kıskıs:

@papakudioflu @Sensation

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Esendağlı, papakudioflu ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben betaya kayıt olmuştum hala yayınlanmadımı bana mailde gelmedi bu görüntüler betadanmı

Beta konusunda bana da henüz herhangi bir mail gelmedi.
Ancak çeviri hakkında geliştiriciyle arada bir yazışıyoruz.
Sanırım bu görüntülerde görünen sürüme en geç 1 hafta içinde kavuşacağız.

Beta sürüm gelse, ben de çeviriye ona göre çeki düzen vereceğim.
Uygulama üzerinde görmeyince çevirinin tam oturup oturmadığını anlamak zor oluyor.
Beta sürümde görüp değiştireceğim yerler olabilir.

Üst Alt