Gulerken komidinin ustunden dustum yala:confused:
Ne gunlere kaldik arkadas adam karsi cins bana teklif ediyo aldatma sayilirmi diye soruyoÇok iyiymiş ya
![]()
Çatlaklar 
Söylemeyin bunu kimseye 
Yog yog aramizdaÇatlaklar
Bizim de vardı öyle Erol'la. Eskiden bayan bölümüne konu açardık mesela ayakkabı konusu. Ayakkabı resimlerinin altında tuvalet terliği de koyardıkSöylemeyin bunu kimseye
![]()

Zaten bayanlara özel olan konu vardi ama bir erkek sizin konuda yazicam diye direndigi an toplu halde daliyordunuz,az uzaktan okumazdimÇatlaklar
Bizim de vardı öyle Erol'la. Eskiden bayan bölümüne konu açardık mesela ayakkabı konusu. Ayakkabı resimlerinin altında tuvalet terliği de koyardıkSöylemeyin bunu kimseye
![]()

Evet oraya erkek girmesi yasaktı. O zaman da yöneticiydim ben, erkeklerin mesajını siliyordum kural gereğiZaten bayanlara özel olan konu vardi ama bir erkek sizin konuda yazicam diye direndigi an toplu halde daliyordunuz,az uzaktan okumazdim![]()
Ne günlerdi be.Yine mi eskiye özlem,iyi de bu konulari zaten hep demiyormuyuz forum olarak alistik artik donemsel farkliliklar olmalarina,benim de aklimda kalan ani cok var ama hic degilse eski haline bu aralar geliyor gibiEvet oraya erkek girmesi yasaktı. O zaman da yöneticiydim ben, erkeklerin mesajını siliyordum kural gereği
Sonra bizi kıskanıp erkek mekanı açmışlardı, biz de oraya yazamıyordukNe günlerdi be.
Benim de hosuma gitmiyor geldigim de farkli kisileri gormek ama dedigim gibi yavas yavas eski haline donuyor gibi. Erkekler mekanini hic deme zaten orada konusulcak konu bulamadigimiz zaman fotograf falan paylasiyorduk fazla yaratici olmadigimizdan asiri birsey cikmiyordu
Yine mi eskiye özlem,iyi de bu konulari zaten hep demiyormuyuz forum olarak alistik artik donemsel farkliliklar olmalarina,benim de aklimda kalan ani cok var ama hic degilse eski haline bu aralar geliyor gibiBenim de hosuma gitmiyor geldigim de farkli kisileri gormek ama dedigim gibi yavas yavas eski haline donuyor gibi. Erkekler mekanini hic deme zaten orada konusulcak konu bulamadigimiz zaman fotograf falan paylasiyorduk fazla yaratici olmadigimizdan asiri birsey cikmiyordu
![]()

Dagilmaya meyilli konu ondan olsa gerekOo biz yemek tarifi veriyorduk hahah
Konuyu biraz dağıttık galiba.