Forumdaki Komik Enstantaneler

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Biz bunu eskiden çok yapardık ya. Profilleri gizliden pusuya yatıp izlerdik çok komikti :ehe
Hatta durun bi konu vardı bulayım onu :D

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007 ve -Börteçine-

frezby1

frezby1

Üye
Konu basligi karizmatikmiyim sorusu
Konunun sonunda niye aldatiyon karini ya baglaniyo :))))

• Beğen
Tepkiler: -India- ve minoo
minoo

minoo

Üye
:kop::kop: Çok iyiymiş ya :d:

frezby1

frezby1

Üye
Ne gunlere kaldik arkadas adam karsi cins bana teklif ediyo aldatma sayilirmi diye soruyo
Yok kardes obur tarafta sirat koprusunde ferrariyle gecirecekler seni cennete bi katlar bi yatlar huriler nuriler off sorma gitsin sen devam et

maxirabit

maxirabit

Üye
O neydi öyle:D

frezby1

frezby1

Üye
:kop: Çatlaklar :D
Bizim de vardı öyle Erol'la. Eskiden bayan bölümüne konu açardık mesela ayakkabı konusu. Ayakkabı resimlerinin altında tuvalet terliği de koyardık :d: Söylemeyin bunu kimseye :ehe
Yog yog aramizda :)

maxirabit

maxirabit

Üye
:kop: Çatlaklar :D
Bizim de vardı öyle Erol'la. Eskiden bayan bölümüne konu açardık mesela ayakkabı konusu. Ayakkabı resimlerinin altında tuvalet terliği de koyardık :d: Söylemeyin bunu kimseye :ehe
Zaten bayanlara özel olan konu vardi ama bir erkek sizin konuda yazicam diye direndigi an toplu halde daliyordunuz,az uzaktan okumazdim:D

minoo

minoo

Üye
Zaten bayanlara özel olan konu vardi ama bir erkek sizin konuda yazicam diye direndigi an toplu halde daliyordunuz,az uzaktan okumazdim:D
Evet oraya erkek girmesi yasaktı. O zaman da yöneticiydim ben, erkeklerin mesajını siliyordum kural gereği :ehe
Sonra bizi kıskanıp erkek mekanı açmışlardı, biz de oraya yazamıyorduk :D Ne günlerdi be.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit ve frezby1
frezby1

frezby1

Üye
Gencler ben kacar hadi ii geceler ustunuzu basinizi yirtmayin taaammmi byy;)

maxirabit

maxirabit

Üye
Evet oraya erkek girmesi yasaktı. O zaman da yöneticiydim ben, erkeklerin mesajını siliyordum kural gereği :ehe
Sonra bizi kıskanıp erkek mekanı açmışlardı, biz de oraya yazamıyorduk :D Ne günlerdi be.
Yine mi eskiye özlem,iyi de bu konulari zaten hep demiyormuyuz forum olarak alistik artik donemsel farkliliklar olmalarina,benim de aklimda kalan ani cok var ama hic degilse eski haline bu aralar geliyor gibi:D Benim de hosuma gitmiyor geldigim de farkli kisileri gormek ama dedigim gibi yavas yavas eski haline donuyor gibi. Erkekler mekanini hic deme zaten orada konusulcak konu bulamadigimiz zaman fotograf falan paylasiyorduk fazla yaratici olmadigimizdan asiri birsey cikmiyordu:D

minoo

minoo

Üye
Yine mi eskiye özlem,iyi de bu konulari zaten hep demiyormuyuz forum olarak alistik artik donemsel farkliliklar olmalarina,benim de aklimda kalan ani cok var ama hic degilse eski haline bu aralar geliyor gibi:D Benim de hosuma gitmiyor geldigim de farkli kisileri gormek ama dedigim gibi yavas yavas eski haline donuyor gibi. Erkekler mekanini hic deme zaten orada konusulcak konu bulamadigimiz zaman fotograf falan paylasiyorduk fazla yaratici olmadigimizdan asiri birsey cikmiyordu:D

Oo biz yemek tarifi veriyorduk hahah :D

Konuyu biraz dağıttık galiba.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
minoo

minoo

Üye
Ben gelene kadar normaldi sanki konu. Ben dağıttım :ehe
Tamam hadi çıkıyoruz.

maxirabit

maxirabit

Üye
Dağılacagi varmis konunun:gul:
Aslinda konuyla ilgili 1-2 konu bulup konunun devam etmesini saglamak lazim da simdide denk gelmez oldum garip bir konuya:D

Üst Alt