hayatımızdan yazamıyormuyuz illaki forum mu olacakForumumuzda gördüğünüz komik olayları upload yaparak buraya koyarsanız hep beraber çok güzel eğleniriz.
Herkese iyi eğlenceler .
Evet.hayatımızdan yazamıyormuyuz illaki forum mu olacak

mesela kadir abi adamın birisi tabletteki deseni yanlış girmiş ve tablet kitlenmiş onu açmak için modeme reset atmaya çalışıyor bende format at alakası yok dedim bana bence sen anlamamışsın diyo asıl sen bilmiyorsun ve anlamıyorsun

mesela kadir abi adamın birisi tabletteki deseni yanlış girmiş ve tablet kitlenmiş onu açmak için modeme reset atmaya çalışıyor bende format at alakası yok dedim bana bence sen anlamamışsın diyo asıl sen bilmiyorsun ve anlamıyorsun![]()
Görsel olarak atarsak daha iyi olur. 
Sen yanlış anlamışsın.
hayır tabletin deseni diyor ama orda kadir abi hemde tabletin deseni tablet kilitlendikten sonra internete bağlı olsa bile açılmaz illaki format atılması lazımSen yanlış anlamışsın.
Modeme reset atmaya çalışmıyor.hayır tabletin deseni diyor ama orda kadir abi hemde tabletin deseni tablet kilitlendikten sonra internete bağlı olsa bile açılmaz illaki format atılması lazım
ne yapıyor ya abiModeme reset atmaya çalışmıyor.
Tablete reset attım diyor.ne yapıyor ya abi
Tablet işte..kadir abi başlığa bi okusana abi
Artes D709 hard reset sorunu
pardon kadir abi onla dalga geçeğim yere kendim dalga konusu oldum büyük bi yanlış anlama sonucunda foruma rezil rüsva oldumTablet işte..

ya orda başka biri yazdıysa
@İsmail e saygılarla.![]()

İsmail abin yazmış.ya orda başka biri yazdıysa![]()

@İsmail e saygılarla.![]()