harunkurum34
Üye
tekrar rom yükle1 gun once Samsung Galaxy W telefonuma performans ve sarj sıkıntısından dolayi maxicep Android Rom kismindan G-Wonder romunu yukledim ve suan Whats app da sesli konusurken karsidakinin yolladigi sesleri dinleyemiyorum lutfen yardim edin , SAYGİLAR
romu tekrar at daha nasıl açık olabilirNasil yani?

bilmiyorum ama bence demek istediği telefonu çöpe atBi fark olmaz ya bence cunku onceden baska rom atincada ayni sorun var bide Whats app destek hattina mobil uzerinden Destek yardiminda bulununca bu cihazda e-posta istemcisi yoktur sorunu aliyorum sebebi nedir aciklayabilirmisiniz bide cozum yolu![]()

Romda sıkıntı olabilir stock da veya başka romlardada aynı sorunu çıkarıyor muydu.Bi fark olmaz ya bence cunku onceden baska rom atincada ayni sorun var bide Whats app destek hattina mobil uzerinden Destek yardiminda bulununca bu cihazda e-posta istemcisi yoktur sorunu aliyorum sebebi nedir aciklayabilirmisiniz bide cozum yolu![]()
varmış öyle yazmış adamRomda sıkıntı olabilir stock da veya başka romlardada aynı sorunu çıkarıyor muydu.
vatzap güzelmişO zaman vatzapta sorun var.

Vatzap iyidirvatzap güzelmiş![]()

Romda sıkıntı olabilir stock da veya başka romlardada aynı sorunu çıkarıyor muydu.

Romda sıkıntı var o zaman yapan kişiyle iletişime geçip sorunu bildirirsen yardımcı olabilir diğer türlü bi çözüm varsa arkadaşlar yardım ederStock ta sorun yok custom performans romlarinda aliyorum hata vatsap ta sorun yok![]()

Normal whatsapp uygulamasini telefonuna yukle. Sms ile dogrulamayi gerceklestir. Daha sonra Android Uygulamalar bolumunden Whatsapp plus uugulamasini indir. Normal whatsapp uygulamasini kaldir ve onu kur. Dene ve sonucu buraya yaz bakalim olmazsa baska seylerde deneyebiliriz1 gun once Samsung Galaxy W telefonuma performans ve sarj sıkıntısından dolayi maxicep Android Rom kismindan G-Wonder romunu yukledim ve suan Whats app da sesli konusurken karsidakinin yolladigi sesleri dinleyemiyorum lutfen yardim edin , SAYGİLAR
Normal whatsapp uygulamasini telefonuna yukle. Sms ile dogrulamayi gerceklestir. Daha sonra Android Uygulamalar bolumunden Whatsapp plus uugulamasini indir. Normal whatsapp uygulamasini kaldir ve onu kur. Dene ve sonucu buraya yaz bakalim olmazsa baska seylerde deneyebiliriz![]()

Bu sorun cm11 dışında asilamamis kardeşim ve ayrıca wipe cache ve Dalvik cache başka bişey içindi bunu çözmez. Ayrıca ben bir şey demiştim sana gönderilen sesler sdcard/WhatsApp klasörü altında biyere kaydedilir diye oradan bakabilirdin![]()
WhatsApp + Plus v5.43D - MaxiCepWhats app plus bulamadim(