Acil yardim Whats App sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

harunkurum34

harunkurum34

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardim Whats App sorunu
1 gun once Samsung Galaxy W telefonuma performans ve sarj sıkıntısından dolayi maxicep Android Rom kismindan G-Wonder romunu yukledim ve suan Whats app da sesli konusurken karsidakinin yolladigi sesleri dinleyemiyorum lutfen yardim edin , SAYGİLAR

kfahaa

kfahaa

Üye
1 gun once Samsung Galaxy W telefonuma performans ve sarj sıkıntısından dolayi maxicep Android Rom kismindan G-Wonder romunu yukledim ve suan Whats app da sesli konusurken karsidakinin yolladigi sesleri dinleyemiyorum lutfen yardim edin , SAYGİLAR
tekrar rom yükle

harunkurum34

harunkurum34

Üye
    Konu Sahibi
Nasil yani?

harunkurum34

harunkurum34

Üye
    Konu Sahibi
Bi fark olmaz ya bence cunku onceden baska rom atincada ayni sorun var bide Whats app destek hattina mobil uzerinden Destek yardiminda bulununca bu cihazda e-posta istemcisi yoktur sorunu aliyorum sebebi nedir aciklayabilirmisiniz bide cozum yolu :)

kfahaa

kfahaa

Üye
Bi fark olmaz ya bence cunku onceden baska rom atincada ayni sorun var bide Whats app destek hattina mobil uzerinden Destek yardiminda bulununca bu cihazda e-posta istemcisi yoktur sorunu aliyorum sebebi nedir aciklayabilirmisiniz bide cozum yolu :)
bilmiyorum ama bence demek istediği telefonu çöpe at :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Romda sıkıntı olabilir stock da veya başka romlardada aynı sorunu çıkarıyor muydu.

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
O zaman vatzapta sorun var.

• Beğen
harunkurum34

harunkurum34

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Stock ta sorun yok custom performans romlarinda aliyorum hata vatsap ta sorun yok :)
Romda sıkıntı var o zaman yapan kişiyle iletişime geçip sorunu bildirirsen yardımcı olabilir diğer türlü bi çözüm varsa arkadaşlar yardım eder :)

• Beğen
bLnmz

bLnmz

Üye
Normal whatsapp uygulamasini telefonuna yukle. Sms ile dogrulamayi gerceklestir. Daha sonra Android Uygulamalar bolumunden Whatsapp plus uugulamasini indir. Normal whatsapp uygulamasini kaldir ve onu kur. Dene ve sonucu buraya yaz bakalim olmazsa baska seylerde deneyebiliriz ;)

• Beğen
Tepkiler: harunkurum34
-Emre

-Emre

Üye
Bu sorun cm11 dışında asilamamis kardeşim ve ayrıca wipe cache ve Dalvik cache başka bişey içindi bunu çözmez. Ayrıca ben bir şey demiştim sana gönderilen sesler sdcard/WhatsApp klasörü altında biyere kaydedilir diye oradan bakabilirdin :oke:

• Beğen
Tepkiler: harunkurum34
harunkurum34

harunkurum34

Üye
    Konu Sahibi
Normal whatsapp uygulamasini telefonuna yukle. Sms ile dogrulamayi gerceklestir. Daha sonra Android Uygulamalar bolumunden Whatsapp plus uugulamasini indir. Normal whatsapp uygulamasini kaldir ve onu kur. Dene ve sonucu buraya yaz bakalim olmazsa baska seylerde deneyebiliriz ;)

Deniycemm sagoll :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre
harunkurum34

harunkurum34

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun cm11 dışında asilamamis kardeşim ve ayrıca wipe cache ve Dalvik cache başka bişey içindi bunu çözmez. Ayrıca ben bir şey demiştim sana gönderilen sesler sdcard/WhatsApp klasörü altında biyere kaydedilir diye oradan bakabilirdin :oke:

Tessekurler ilginiz icin

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
O romu bende kullandim whattsapp ta sorun var cm10.1 yukle