[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

bLnmz

bLnmz

Üye
Kardes ustu delik flip cower varya kapatinca kapagi delik pencereden butun bildirimleri goruyosun acinca tel uyku modundan cikiyor elle ekrani acmana gerek kalmiyorBirde kardes bu guncellemeyle gelen klavyede sey ozelligi yok kalemi cikarinda otomatik el yazisi moduna gec yok ayarlara baktim bulqmadim birde mesajlarda ayarlarda guvenli mod diye bisey var ona basinca durduruldu hatasi aliyorum
Onlar tam anlami ile portlanamamis henuz. Bende mesaj yaz kisminda el yazisi tanima calisiyor. Ayarlar>kontroller kismindaki el yazisi tanimayi Türkçe yap. Bende calisiyor.

underworld20

Üye
Ben bulamadim konrtollerde bende gozukmuyo oyle biseyde benim anlatmak istedigim klavyede mesaj yazarken kalemi cikarinca otomatik el yazisi moduna gecmekten bahsediyorum

eyetkin

eyetkin

Üye
fotodakiler kardeşim yüklediysen kameranın fln simgesi değişmiştir
Yok degişmedi ki yine aynı bugün yeniden baştan kurdum dedigin sıralama yaptım bide bu fix nedir onuda kurmam gerekir mi?

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam romun icinde s5 batarya tasarrufu modunu atarmisin birde kilit ekrani

Anil-D

Anil-D

Üye
bende note 2 yok hocam sattim ama baska tele monta edicrm

underworld20

Üye
Arkadaslar resmi surum 4.3 yuklu olan garantisi olan bir note 2 ye bunu garantisi gitmeden nasil yukleriz var mi bir yolu knox sayaci filan varya biliyormusunuz bunun yolunu yani garantiye gonderecegim zaman orjinal romu geri yukleyip knoxu sifirliycammYa bi arkadasada bu romu yukluycem gecen sensoru bozuldu garantiye yolladik onlarda guncelleyip yollamislar geri know filan var rom atmaya cekiniyorum bida bozulur filan sayac knox sifirliyamazsak garantidende olmayalim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar resmi surum 4.3 yuklu olan garantisi olan bir note 2 ye bunu garantisi gitmeden nasil yukleriz var mi bir yolu knox sayaci filan varya biliyormusunuz bunun yolunu yani garantiye gonderecegim zaman orjinal romu geri yukleyip knoxu sifirliycammYa bi arkadasada bu romu yukluycem gecen sensoru bozuldu garantiye yolladik onlarda guncelleyip yollamislar geri know filan var rom atmaya cekiniyorum bida bozulur filan sayac knox sifirliyamazsak garantidende olmayalim
knox sayacı sıfırlanmaz hertürlü sayaç artar yazılımsal garanti gider bence değer
s4 e denıcem verırsenız iyi olur hocam
dosya EmergencyLauncher.apk olması lazım

bLnmz

bLnmz

Üye
sende acık mı ? derken neyi kast ettin anlamadım fix neye yarıyor onu anlamadım.
Ayarlar > Kontroller > Temassız Kontrol > Hızlı Bakış aktif mi ona bak bir :) Kapalı geliyor çünkü (:

Anil-D

Anil-D

Üye
knox sayacı sıfırlanmaz hertürlü sayaç artar yazılımsal garanti gider bence değer
dosya EmergencyLauncher.apk olması lazım
bunu sistem appmi atıyoz note 2yi satmayaydim keske

eyetkin

eyetkin

Üye
Ayarlar > Kontroller > Temassız Kontrol > Hızlı Bakış aktif mi ona bak bir :) Kapalı geliyor çünkü (:
Bende acık ama dün tuhaf bişey şarjı bitti tel kapandı sarj a taktım kendi kendine acılı gösterge % 0 ı gösteriyor sarj oluyor yazıyor sonra durmadan reset atıyor kapanıp acıllıyor bataryası cıkar olmadı sabah teli actim % 12 gösteriyordu sarkma takılı degildi ama cömert gitti

Anil-D

Anil-D

Üye
a
Bende acık ama dün tuhaf bişey şarjı bitti tel kapandı sarj a taktım kendi kendine acılı gösterge % 0 ı gösteriyor sarj oluyor yazıyor sonra durmadan reset atıyor kapanıp acıllıyor bataryası cıkar olmadı sabah teli actim % 12 gösteriyordu sarkma takılı degildi ama cömert gitti
kardesim batarya tasarrufu modunu nere aticam

underworld20

Üye
Arkadaslar temazsiz kontrol sizde calisiyor mu?

Üst Alt