Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
31 mayısta tam sürümü yayınlanması düşünülen 8.1 in ara güncellemesi 24 te verilmeyebilir beyler. Bu olay şu an indiremeyenler için düzeltme içeriyor diye biiyorum. Biz bence bi on gün sonra alırız diye düşünüyorum ara güncellemeyi.

bunu en iyi perşembe günü analiz ederiz :)

jdmsaint

jdmsaint

Üye
O değilde demin 1aydır takılı olan ekran jelatinini söktüm ekran kalitesi arttı ayna gibi oldu yanıyo Maşallah :)

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
Aynen, görüntüyü kötü etkiliyorlar. :/

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Ya ben aslında jelatin ve kılıfa karşıyım telefonun karizması bozuluyo. Ama kot pantolonun demir çıt çıtlarına surtunce çiziliyor :(

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ya ben aslında jelatin ve kılıfa karşıyım telefonun karizması bozuluyo. Ama kot pantolonun demir çıt çıtlarına surtunce çiziliyor :(

İnanmazsınız sırf o sebepten kot pantolon giymiyorum. İşim yoksa eşofman takımı (fermuarsız) işim varsa kumaş pantolon, gömlek :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve jdmsaint
jdmsaint

jdmsaint

Üye
Valla 2 ay önce s2 vardı hiç jelatin kullanmadım orta kısım güneşte bakınca ufak çizik vardı bu yeni diye biraz üstüne dusuyorum :)

Invoke

Invoke

Üye
Bu arada 8.1'i yükledim. :eheYalnız, güncellemeye doyamadı cihaz 8.1'in üstüne şuan bir şey daha güncelliyor. Bu belki 6. 7. reboot bile olabilir. :D

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint
dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Güncelleme çok iyi. :bud:Şuan bir çok sorunum giderilmiş oldu, hassasiyet sorunu vardı mesela 1320de. Klavyede bir kere basıyorduk 2 kere anlıyordu falan, değişikti. O düzeldi. :D Üstelik 8.1 zaten çok iyi olmuş. :D Yine de gözüme çarpan eksiklikler olsa da çok iyi. :D Dehşet. :D Bir de şu nokia'nın bazı oyunları bedava sunması üstelik bir de 20 sterlinlik hediye çeki olunca daha da güzel oldu. :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve ErenMSC
YkPkY

YkPkY

Üye
Ben hiçbişey giymiyorum artık ;)

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: emz ve erhanercan
YkPkY

YkPkY

Üye
Bir telefona göre hayatınızı şekillendirmeyin.o demek herşey demek değil.malınızı koruyun ama dünya malınada bu kadar kaptırmayın kendinizi

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: drangela61, erhanercan, skynet ve 2 diğerleri
jdmsaint

jdmsaint

Üye
Bir telefona göre hayatınızı şekillendirmeyin.o demek herşey demek değil.malınızı koruyun ama dünya malınada bu kadar kaptırmayın kendinizi

Çırak ile gönderildi
Aynen öyle. Siz telefonun kölesi değil telefon sizin köleniz olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar 8.1 yaptım şimdi ancak Facebook ve Twitter da resim paylaşma olayı yok nedir sorun?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ErenMSC

Üye

metinmb407

Üye
Lumia 820 8.1 yükledim. Sistem çok kullanışlı ama sanki stabilliği azaldı gibi. Uygulamaları açmada eskisine göre zorlanıyor. Uygulamaları hafıza kartına taşıdığımdan olabilir mi? Hafıza kartının hızı da etkiler sanırım.

ErenMSC

Üye
Lumia 820 8.1 yükledim. Sistem çok kullanışlı ama sanki stabilliği azaldı gibi. Uygulamaları açmada eskisine göre zorlanıyor. Uygulamaları hafıza kartına taşıdığımdan olabilir mi? Hafıza kartının hızı da etkiler sanırım.
Hafıza kartının etkisi var. + Sistem başta az ağır fakat sonradan çok hızlanıyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: metinmb407
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Facebook uygulamasında olması lazım.

Şu an tüm uygulamalar görünüyor sadece face de uygulamya girip atmam gerekiyor. 8.0 da da öyle idi

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar tarayıcı ile facebook sayfama resim yükleyemiyorum? mobil sürümde zaten resim ekleme yok ama masaüstü sürümde resmi seçiyorum ama yükleme yapmıyor. facebook uygulamasında da yok sayfaya resim yükleme. nasıl yapabilirim? bilgisi olan var mı?

Üst Alt