GooglePlay.Installer (Original+Smile_Icon mod)-4.6.17 [lisans kontrolu olmayan market ] 03.15.2014

Sponsorlu Bağlantılar

agoin

agoin

Üye
Arkadaşlar bu modlu olanı yükledim fakat 3gün sonra PLAY stora giremiyorum baglanti yok yazıyor nenyapmam lazım s3 kullanıcı yım. Ayrıca sildim orjinalini yükledim ondada bağlantı yok yazıyor

NEXUS

NEXUS

Üye
Arkadaşlar bu modlu olanı yükledim fakat 3gün sonra PLAY stora giremiyorum baglanti yok yazıyor nenyapmam lazım s3 kullanıcı yım. Ayrıca sildim orjinalini yükledim ondada bağlantı yok yazıyor
Freedom yüklümü sende

agoin

agoin

Üye
Evet yüklü kardeşim onu silince düzelirmi

NEXUS

NEXUS

Üye
Evet yüklü kardeşim onu silince düzelirmi
Telefonu kapatıp açtığında freedom a gir her seferinde silersen fikrim yok ama bence bilmeden silme daha beter olabilir galiba başka türlü siliniyor o :)

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
agoin

agoin

Üye
Tamam öyle yaptım busefer açtı sonra durduruldu diyip kapanıyor

cagajosef

Üye
Sorunun kaynağı sanirim freedom. Normal tarayicidan google playde kayıtlı kullanici sifreni degistir birde öyle dene. Hatanin kaynağı cok fazla çözümü de cok fazla. Ayrica ekran görüntüsü atarsan iyi olur.

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
tesekkur ederim :heyo:

GlasTes

GlasTes

Üye
Klasik freedom Hatası ;)
System/Etc dosyasının içindeki hosts isimli belgeyi silin telefonu Yeniden başlatın

Üst Alt