Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GooglePlay.Installer (Original+Smile_Icon mod)-4.6.17 [lisans kontrolu olmayan market ] 03.15.2014
Sponsorlu Bağlantılar
agoin
Üye
Arkadaşlar bu modlu olanı yükledim fakat 3gün sonra PLAY stora giremiyorum baglanti yok yazıyor nenyapmam lazım s3 kullanıcı yım. Ayrıca sildim orjinalini yükledim ondada bağlantı yok yazıyor
Arkadaşlar bu modlu olanı yükledim fakat 3gün sonra PLAY stora giremiyorum baglanti yok yazıyor nenyapmam lazım s3 kullanıcı yım. Ayrıca sildim orjinalini yükledim ondada bağlantı yok yazıyor
Telefonu kapatıp açtığında freedom a gir her seferinde silersen fikrim yok ama bence bilmeden silme daha beter olabilir galiba başka türlü siliniyor o
agoin
Üye
Tamam öyle yaptım busefer açtı sonra durduruldu diyip kapanıyor
cagajosef
Üye
Sorunun kaynağı sanirim freedom. Normal tarayicidan google playde kayıtlı kullanici sifreni degistir birde öyle dene. Hatanin kaynağı cok fazla çözümü de cok fazla. Ayrica ekran görüntüsü atarsan iyi olur.