GooglePlay.Installer (Original+Smile_Icon mod)-4.6.17 [lisans kontrolu olmayan market ] 03.15.2014

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Ben paylaşacaktım ama sen bu konuyu hazırlamak için emek vermişsindir. Bende bunun için paylaşmaktan vazgeçtim. :)

paylaşabilirsin dostum sorun yok ben senin konudan alıp guncellerim konuyu :D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Benim konu n'olacak? :D

üst konular yeni surumu bulup paylaşanınki ile değiştirilmez dostum konular guncellenir yani senin konu ben guncellemeden önce açıldıysa durur yani sorun olmaz :)
tabi üst konunun sahibi artık konuları ile ilgilenmiyorsa iş değişir ve üst konularda el değiştirir :)

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
üst konular yeni surumu bulup paylaşanınki ile değiştirilmez dostum konular guncellenir yani senin konu ben guncellemeden önce açıldıysa durur yani sorun olmaz :)
tabi üst konunun sahibi artık konuları ile ilgilenmiyorsa iş değişir ve üst konularda el değiştirir :)
Yani ben açsam konu üst konu olmaz. :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
mürteza16

mürteza16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede

ozkan1987

Üye
Ram bosterin Beyaz liste yoneticisin bir tane yan market ürünü var onu kaldır sorunun kalmaz bunu yüklemeye gerek yok kii ben kullanıyorum :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Ram bosterin Beyaz liste yoneticisin bir tane yan market ürünü var onu kaldır sorunun kalmaz bunu yüklemeye gerek yok kii ben kullanıyorum :D

kiminle konuşuyorsun?
ve hangi yan urunu kaldırıyorsun?

ozkan1987

Üye
Google Play Market Ram bosterde iki tane olarak gozukuyordu otekisini kaldırdı yapboz simgesi olanı diyorum.

ozkan1987

Üye
Asıl lisans sorunu yaratacak olan uygulama o diye düşünüyorum. Ve kaldırdım rahatlıkla kullanıyorum mesala.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Asıl lisans sorunu yaratacak olan uygulama o diye düşünüyorum. Ve kaldırdım rahatlıkla kullanıyorum mesala.

bilemiyorum sorun çıkarmıyacagına inanıyorsan diğer uyeleri bilgilendirmek için konu açabilirsin.

ozkan1987

Üye
Açtım bir tane deneyin umarım yanılmıyorumdur bende oluyor :)

silentattack

silentattack

Üye
Bu son sürüm mü marketin

Üst Alt