LG G2 16GB KitKat Geldi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
cihazınım seri nosuna baktımda bana hiç gelmez :) 402k :vur:vur:vur:vur:vur

The SLayeR

The SLayeR

Üye
PC suitenin hangi versiyonunu kullanıyorsun kardeş, benim 5.3.06

boşver dostum geç olsun güç olmasın,

haklısın kardeşimde insan öle deliriyor işte neyse senn pc suiti güncellemen lazım son sürüm 5.3.14 çünkü

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
beyler deniyenler varsa kitkat ı neler değişti iyi ve kötü yanlarını bi yazsınlar.

02samsat

02samsat

Üye
haklısın kardeşimde insan öle deliriyor işte neyse senn pc suiti güncellemen lazım son sürüm 5.3.14 çünkü

pc suiteyi kaldırıyorum 5.3.14 yüklüyorum sürüme bakıyorum aynı 5.3.06

Luck Star

Luck Star

Üye
beyler deniyenler varsa kitkat ı neler değişti iyi ve kötü yanlarını bi yazsınlar.

%30 şuan beklemede kalın :D galiba yardımcı olan bi ben olucam . en ince ayrıntısına kadar yazıcam. imzamdaki lg g2 kullanıcılarını takip etmeyi unutmayın...

• Beğen
Tepkiler: oznbzkrt ve canko13
The SLayeR

The SLayeR

Üye
pc suiteyi kaldırıyorum 5.3.14 yüklüyorum sürüme bakıyorum aynı 5.3.06

lg nin sitesinden indrip kuruosan yüklynce güncelleme uyarısı veriyor yükleynce sürüm 5.3.14 oluyor

insidee_

insidee_

Üye
pc suıtın surumune nerden bakılıyopc suıyı nası guncellıcez guncellemeyı kontol edıyorum yenı guncelleme var dıo

The SLayeR

The SLayeR

Üye
insidee bence senn son sürüm son sürümde öle dio çünkü

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Güncelleme pc suit üerinden ggelmiş bana da arkadaşlar
Çok yavaş ilerliyor ama
Bitince haber ederim.

Ekli dosyalar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Teknosadan almıştım 16 gb...
Bilginiz olsun

02samsat

02samsat

Üye
Bende pc suite 5.3.06 bu versiyonla inmiyor galiba, sunucu hatası veriyor sürekli :(

The SLayeR

The SLayeR

Üye
lg türkiyenin sitesinden indir yukle kardeşim proyu yükleynce güncelleme uyarısın vercek son sürüme güncellersin suiti

veron2007

veron2007

Üye
hala gelmedi güncelleme

The SLayeR

The SLayeR

Üye
d802tr cihazlara gelmiyo malesef beklicez braz daha genelde d802 modellere gelio

• Beğen
Tepkiler: veron2007
02samsat

02samsat

Üye
lg türkiyenin sitesinden indir yukle kardeşim proyu yükleynce güncelleme uyarısın vercek son sürüme güncellersin suiti

AYNEN öyle yapıyorum eskisini indirdim LG TR sitesindekini yükledim, Ama pc suiteyi güncellemek istediğim zaman internet bağlanamıyor hatası alıyorum
Yazılımı güncellemek istediğim zaman ise sunucu hatası alıyorum maalesef :(

veron2007

veron2007

Üye
d802tr cihazlara gelmiyo malesef beklicez braz daha genelde d802 modellere gelio
bu ayrımı ilk defa lg de gördüm ne yani tr olmayan cihazlar tr olanlardan farklımı ? hey allahım yarabbim sinir yaptı bende

The SLayeR

The SLayeR

Üye
vala bende akıl sır erdiremedim nyse parça parça heralde yarında bi umut beklicez...

veron2007

veron2007

Üye
bugünde gelmezse güncellemicem ota ya düşene kadar stabil olacagına inanmıyorum tr sürümlerinin

The SLayeR

The SLayeR

Üye
kısmet bakalım...

Üst Alt