Anket NoteIII-1520

Sponsorlu Bağlantılar

1520-NoteIII

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
uoufff Nokia fanlari doldurmus burayi :(
Kimse neden Note 3 deki yazilimsal ozellikleri soylememis ? Siz Lumia alip ayni anda 10 program kullanabilirmisiniz ? Ben diyim imkansiz.Note 3 de ki gibi rahat yazi yazabilir misiniz ? Hayir.Note 3 asphalt da kasiyormus(!) Siz guc tasarruf modunda acmis olmayasiniz :D Samsung Galaxy S3 bile kasmiyor nasil olur da note 3 kasar anlamis degilim.Her turlu Note 3
Kardesim samsungun telefonlari ne kadar iyi olursa olsun o arayuz o gereksiz seyler gitmedigi icin tel hantallasiyor. S4 oyle oldu s3 oyle oldu note 2 oyle oldu s5 ve note 3 ve note 4 de oyle olacak

Koradam

Üye
Kardesim samsungun telefonlari ne kadar iyi olursa olsun o arayuz o gereksiz seyler gitmedigi icin tel hantallasiyor. S4 oyle oldu s3 oyle oldu note 2 oyle oldu s5 ve note 3 ve note 4 de oyle olacak
Root atip silmek cok mu zor ? Veya devre disi birakmak.Ayrica Android de 1000 den fazla ara yuz var istedigini yukle.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve B.A.R.O.N
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bugün için istemeyerekte olsa Note 3 derim.çünkü wp nin biraz daha yol alması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

ArMaGeDdOn_87

Üye
Tabi lumia aşıım ama hem 920 hemde 520 yle napacağım zaten note ııı hediye geleceği için sadece oyun , internet , müzik amaçlı kullanacağım...Bu konuya donanım merakımdan dolayı daha iyi bildikleri için
@papakudioflu @bulutsuzgece yi davet ediyorum. Donanım bakımında note 3 mü 1520 mi ? Yani oyunlardda , müzik dinlemede , internet falan ?
Sen bence bu konuyu Cep Telefonu Genel bölümüne aç orda daha öbjektif yorumlar yapılır,ben 920 kullanıyorum ve sana Note 3 ü tavsiye ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN ve Serhan
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
TW magazine s5 te kasma yapmıyor

ErenMSC

Üye
Bence ne 1520 nede Note 3 , En iyisi 930 :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Koradam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Koradam

Üye
İste ordan kurtariyor
O halde kimse Note 3 kasiyor masiyor demesin.Çiktigindan beri hemen hemen fiyati sabit kaldi s5 in piyasaya girmesi ile dustu.Oysa lumialar oyle mi ? WP cok seri diyorsunuz.Size bir sey sorucagim arka planda calistiracaginiz kac uygulama var ki ? :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
O halde kimse Note 3 kasiyor masiyor demesin.Çiktigindan beri hemen hemen fiyati sabit kaldi s5 in piyasaya girmesi ile dustu.Oysa lumialar oyle mi ? WP cok seri diyorsunuz.Size bir sey sorucagim arka planda calistiracaginiz kac uygulama var ki ? :D
Ben wp kullanmiyorum? :D Ayrica siz kac uygulama aciyosunuz?

Koradam

Üye
İste bak 3gb var 700 mb bos :D
Android'in ram kullanimini öğren oyle gel.Android icin bosta kalan ram israftır o yuzden uygulamalari acik tutar ki kullanici tiklayinca hizli erissin.Oysa WP'nin ram kullanimi bosta kalan ram israf degil nimettir

ErenMSC

Üye
Kac uygulama yokki.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt