Anket NoteIII-1520

Sponsorlu Bağlantılar

1520-NoteIII

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ku
cihazda 8gb boşluk var 1 gram kasma yok kullanmadan yazmayalim :) en pro 6-7 oyun yüklü
Sıra arkadaşımda var. Sadece benim gördüğüm bu, gram kasma yok mu ahaha. Ayrıca Asphalt 8'de kasıyor yalansa yalan de.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gelin note 3 kulübünde soralım kasan varmıymış

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
saate bak anlarsın

sekajmer

sekajmer

Üye
Tabi ki 1520 ;) hele ki Windows Phone 8.1'den sonra :)
Note 3 dediğin cihaz'ın s4'ten veya diğer cihazlardan farkı ne ? ( Donanım dışında )
Hayatına Renk Kat ! 1520 > Sarı - Kırmızı al ve sokağa çıktığında gözler üzerinde olsun ;)

1520 Diyorum Neden 1520 peki ?
Cihazlar Aynı donanıma sahip.
Windows Phone 8.0 / 8.1 , 512 MB Ram' de Çift çekirdek işlemci ile Kasmadan akıcı bir şekilde çalışan bir sistem iken
4 çekirdek ve bir oyun canavarı telefonda siz düşünün.
Akıcılığı yeniden keşfedin. Oyunu yeniden keşfedin

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, Akhtoher, muhammettvurucu ve 4 diğerleri
zaakaan

zaakaan

Üye
Lumia 1520 kullanıyorum ben. Tercih yapma şansım vardı ve 1520 bana daha cazip geldi. Uzun vadede üniversite ve iş yaşamımı düşünerek böyle bir tercih yaptım, cihazdan oldukça memnunum. Oyun ve uygulama konusunda beni tatmin ediyor açıkçası. Ama madem Lumia 920 alacaksın, bende Note III tercih ederdim sanırım. Arkadaşımla beraber aldık telefonları o Note III aldı bende Lumia 1520 aldım. İkimizde memnunuz telefonlardan. Hani şöyle ki hangisi olursa olsun pişman olacağını sanmam.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Serhan
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eğer tasarımdan söz edersek bence note 3 derim deri görünümlü ve s4 te olmayan plastik yapısı çok hoş ve dikkat çekici

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Şuan gönderdiğimin göstergesi amaçlı dedim
Tamam inanıyorum bende zaten fakat benim 920 de Asphalt 8 daha akıcıydı. Ama sadece Asphalt 8. Diğer oyunlarda elbette önde olacak onun yarışacağı Lumia 1520'dir. Fakat menu performansında tüm 1gb ram e sahip Lumialar öndedir. Akmıyor yani Note 3 te sistem.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tamam inanıyorum bende zaten fakat benim 920 de Asphalt 8 daha akıcıydı. Ama sadece Asphalt 8. Diğer oyunlarda elbette önde olacak onun yarışacağı Lumia 1520'dir. Fakat menu performansında tüm 1gb ram e sahip Lumialar öndedir. Akmıyor yani Note 3 te sistem.
fazla widget koymassan mesela brn 4 ekran full widget dolu hiç kasmiyor 6 ekranın 6 sına koyarsan tabi elbette biraz fark edecektir oda uygulamadan çıktığın zamanlarda olur genelde tüm androidlerde benzer sorun var.
Lumia da widget olayı olmadığı için kasmamasi ios teki gibi çok normal geliyor.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bizde bundan söz ediyoruz. Bizim ekran full Widget hocam zaten :D Live Tile lar varya.
fazla widget koymassan mesela brn 4 ekran fu ll widget dolu hiç kasmiyor 6 ekranın 6 sına koyarsan tabi elbette biraz fark edecektir oda uygulamadan çıktığın zamanlarda olur genelde tüm androidlerde benzer sorun var.
Lumia da widget olayı olmadığı için kasmamasi ios teki gibi çok normal geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bu 2 seçenek arasından Note 3 tabiiki :) ama yaza kalırsa yeni iPhone u beklemeni tavsiye ederim

alical33

alical33

Üye
Note 3 un mümkünse 9005 modelini aldır n9000 modeline göre daha iyi snapdragon 800 işlemci qualcomm hızlı şarj desteği ve 4k video çekimi gibi artıları var

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Note 3 un mümkünse 9005 modelini aldır n9000 modeline göre daha iyi snapdragon 800 işlemci qualcomm hızlı şarj desteği ve 4k video çekimi gibi artıları var
Aynen alacaksan 9005 ini alacan.

ferit.61

ferit.61

Üye
Note 3 daha mantıklı.
Farklı olmak ve dikkat çekme istiyorsan Lumia 1520 al.
Ama ne farkı ve ne dikkati ?
Fırına atılan simitin daha pişmeden müşteriye çiğ servis edilmiş halini, parasını vererek yemek zorunda kalman gibi. :vur

Şu an bu haliyle bana göre Lumia alınmaz, bana göre diyorum ama.
Hele bir gesin 5-10 sene belki o zaman...

Önemli olan senin kullanımın, neler yeter neler yetmez.
Millet için telefon alan var mı hala ya, şekil olmak için (bu cümle konu sahibine değil).

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve Serhan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt