Telefon Tavsiyesi Note III - 1520

Sponsorlu Bağlantılar

Note III - 1520

• 1520

Kullanılan: 12 38.7%
  • Note 3

Kullanılan: 19 61.3%

• Kullanılan toplam oy
    31
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Note III - 1520
Tarafsız bölüm burası olduğu için konuyyu tekrar buraya açmaya karar verdim...
Arkadaşlar yazın doğum günümde halam bana note ııı veya 1520 hediye edebileceini söyledi. Sizce hangisini almalıyım ?Konuya burdan devam
@papakudioflu @bulutsuzgece

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Geldik :D

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
:D Söyle diğerelride gelsin :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Koradam

Üye
Yazılimsal özellikleri ve kaliteli ekranindan dolayi Note 3.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ama bence 920 almana gerek yok israf. 520 ve note 3 isini gorecektir

Koradam

Üye
Amoled siyahlari iyi gosteriyor ips ise canli renkleri degil mi?
Telefonumun ekrani super amoled renkler konusunda gayet basarili sadece beyazlarda biraz renk sapmasi olabiliyor bazi acilardan pembemsi gorunuyor oda isik kirilmasindan benim tecrubem bu

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
meg1ddo

meg1ddo

Üye
yok amoled renkleri de daha canlı tok gosteriyor, ips daha parlak ve nispeten anolede gore gerçeğe daha yakın renk performansı var, eğer amoled iyi bir kalibresi varsa daha tercih edilebilir ama samsungun yaptığı gibi gereğinden çok çok fazla doygunlaştırırsa o zaman da rahatsızlık verir, ayarlarda yoksa rengi kalibre de etmen zor.

Koradam

Üye
yok amoled renkleri de daha canlı tok gosteriyor, ips daha parlak ve nispeten anolede gore gerçeğe daha yakın renk performansı var, eğer amoled iyi bir kalibresi varsa daha tercih edilebilir ama samsungun yaptığı gibi gereğinden çok çok fazla doygunlaştırırsa o zaman da rahatsızlık verir, ayarlarda yoksa rengi kalibre de etmen zor.
Renk modlari var

0MG90

0MG90

Üye
Kesinlikle Note 3. Note2 hala güncelleme alıyor. 3'de baya alır. TouchWiz yazılımı Note3'de daha iyi. Özellikle S-Pen ile kullanımı. Ben olsam bu ikisi arasından kesinlikle Note3 alırdım.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Note 3. Ama bu ikisiyle sınırlı kalmazsan 5S Z2 M8 nexus 5 G2 yada G3 ü de bekleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Yazılimsal özellikleri ve kaliteli ekranindan dolayi Note 3.
Kaliteli ekran mı dedi biri --> Lumia 1520 bilen bilir.E
Evet Arkadaşlar, şu teste bakacak olursak bile Windows Phone un gücü ve hızı gayet açık. LG Optimus G bildiğiniz gibi 2 gb ram ve 4 çekirdek (quad core) fakat Lumia 620 ise 512mb ram ve 2 çekirdek (dual core). Ama nasıl oluyorda SunSpider gibi bir testte önde oluyor. Keza S3 içinde aynı şekilde.

PriZm

PriZm

Üye
Samoled Ips den daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll ve B.A.R.O.N

ArMaGeDdOn_87

Üye
Note 3 ama madem yazı beklicen biraz daha bekle yeni iPhone u al

Invoke

Invoke

Üye
Farketmez, ikisi de iyi. :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Beyazi sari gosteren bir ekran nasil iyi olabilir..

Ayrica 1520 ye dün baktim , çok guzeldi . Ekranin ustundeki cam galiba gercekten cam . Domundugunda felan cok degisik bir hissi var . Tasarimi kamerasi felan guzel ben sevdim ... note3 snapdragonlu olcaksa tabiki o ...

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Çok kaliteli cihazlar al birini.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Snapdragon 800lü note 3 se evet al.Değilse Lumia 1520.Bir artısı uzun süre microsoft tarafından desteklenecek.

Takipçi Satın Al

Üst Alt