1520de kaliteliYazılımal özellikleri ve kaliteli ekranindan dolayi Note 3.
ama arkadasin kullanimina en uygunu note3.Super Amoled ekran vs İPS ekran1520de kaliteliama arkadasin kullanimina en uygunu note3.
Amoled siyahlari iyi gosteriyor ips ise canli renkleri degil mi?Super Amoled ekran vs İPS ekran
Telefonumun ekrani super amoled renkler konusunda gayet basarili sadece beyazlarda biraz renk sapmasi olabiliyor bazi acilardan pembemsi gorunuyor oda isik kirilmasindan benim tecrubem buAmoled siyahlari iyi gosteriyor ips ise canli renkleri degil mi?
yok amoled renkleri de daha canlı tok gosteriyor, ips daha parlak ve nispeten anolede gore gerçeğe daha yakın renk performansı var, eğer amoled iyi bir kalibresi varsa daha tercih edilebilir ama samsungun yaptığı gibi gereğinden çok çok fazla doygunlaştırırsa o zaman da rahatsızlık verir, ayarlarda yoksa rengi kalibre de etmen zor.Amoled siyahlari iyi gosteriyor ips ise canli renkleri degil mi?
Renk modlari varyok amoled renkleri de daha canlı tok gosteriyor, ips daha parlak ve nispeten anolede gore gerçeğe daha yakın renk performansı var, eğer amoled iyi bir kalibresi varsa daha tercih edilebilir ama samsungun yaptığı gibi gereğinden çok çok fazla doygunlaştırırsa o zaman da rahatsızlık verir, ayarlarda yoksa rengi kalibre de etmen zor.
Kaliteli ekran mı dedi biri --> Lumia 1520 bilen bilir.EYazılimsal özellikleri ve kaliteli ekranindan dolayi Note 3.
EvetAmoled siyahlari iyi gosteriyor ips ise canli renkleri degil mi?
