Anket NoteIII-1520

Sponsorlu Bağlantılar

1520-NoteIII

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Millet için telefon alan var mı hala ya, şekil olmak için (bu cümle konu sahibine değil).
emin ol var. bizim iş yerinde biri var, hala eski bi Nokia kullanır. hep yeni telefon alma dürtüsü var adamda ama bana her zaman sorduğu "yeni farklı modeller ne çıktı? senin telefonun (Lumia) android olanı yok mu? şöyle kimsede olmayan güzel bi model baksana? bi tek bende olsun o telefon" gibi :)

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 kullanıyorum ben. Tercih yapma şansım vardı ve 1520 bana daha cazip geldi. Uzun vadede üniversite ve iş yaşamımı düşünerek böyle bir tercih yaptım, cihazdan oldukça memnunum. Oyun ve uygulama konusunda beni tatmin ediyor açıkçası. Ama madem Lumia 920 alacaksın, bende Note III tercih ederdim sanırım. Arkadaşımla beraber aldık telefonları o Note III aldı bende Lumia 1520 aldım. İkimizde memnunuz telefonlardan. Hani şöyle ki hangisi olursa olsun pişman olacağını sanmam.
Bende o yöndeyim.... Tabi lumia aşıım ama hem 920 hemde 520 yle napacağım zaten note ııı hediye geleceği için sadece oyun , internet , müzik amaçlı kullanacağım...

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Lumia 920 alma paran cebinde kalsin bi 2 ay daha dayan?

• Beğen
Tepkiler: Serhan

ArMaGeDdOn_87

Üye
Note 3 daha mantıklı.
Farklı olmak ve dikkat çekme istiyorsan Lumia 1520 al.
Ama ne farkı ve ne dikkati ?
Fırına atılan simitin daha pişmeden müşteriye çiğ servis edilmiş halini, parasını vererek yemek zorunda kalman gibi. :vur

Şu an bu haliyle bana göre Lumia alınmaz, bana göre diyorum ama.
Hele bir gesin 5-10 sene belki o zaman...

Önemli olan senin kullanımın, neler yeter neler yetmez.
Millet için telefon alan var mı hala ya, şekil olmak için (bu cümle konu sahibine değil).
Hocam çok iyi yazmışsın windows phone un daha uzun bi yolu var :) tabi o yolda bi kazaya uğramazsa

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Tartışmasız 1520 diyorum. Donanım, Kamera, Stabilite, 3 yıl güncelleme desteği ve sayamadığım bir çok şey var.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Serhan ve muhammettvurucu
canko13

canko13

Üye
Eski bir note 2 kullanıcısı olarak,tel güzel ama 5 veya 6 ay sonra taşımak eziyet oluyor. .

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Telefondan anlamayan fanlar mesaj atmasın sıfr NOTE 3 ü yok die telefonu kötülemek insafsızca !!!:oku
Telefondan anlamayan fanlar mesaj atmasın sırf NOTE 3 ü yok diye telefonu kötülemek insafsızca !!!:oku

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
lost68

lost68

Üye
Tabi ki de 1520 <3

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve muhammettvurucu
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Note 3 kasıyor bilmem ne hepsi yalan eğer note 3 kasıyorsa diğer android telleri çöpe at o zmn bu anlama geliyor.!
Kardeş takma bu lafları note 3 kullanıcısı olarak sana rahatlıkla telefonu öneririm

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, B.A.R.O.N ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Tabi lumia aşıım ama hem 920 hemde 520 yle napacağım zaten note ııı hediye geleceği için sadece oyun , internet , müzik amaçlı kullanacağım...Bu konuya donanım merakımdan dolayı daha iyi bildikleri için
@papakudioflu @bulutsuzgece yi davet ediyorum. Donanım bakımında note 3 mü 1520 mi ? Yani oyunlardda , müzik dinlemede , internet falan ?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Tabi lumia aşıım ama hem 920 hemde 520 yle napacağım zaten note ııı hediye geleceği için sadece oyun , internet , müzik amaçlı kullanacağım...Bu konuya donanım merakımdan dolayı daha iyi bildikleri için
@papakudioflu @bulutsuzgece yi davet ediyorum. Donanım bakımında note 3 mü 1520 mi ? Yani oyunlardda , müzik dinlemede , internet falan ?

Hayırlı Olsun O zaman :)

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Bu konuyu açmanız bile note3'e hakarettir.
Asıl bunu demeniz hakarettir. Sonuçta iki cihazın da birbirine göre artıları eksileri var. Bu kadar fanatik olmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Serhan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Farklı olmak için L1520 on numara iş görüyor telefondan istediğini sana verir hatta daha fazlası note3 herkes de var

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Burada fazla tarafsız bir oylama olacağı kanısında değilim. Windows Phone Forumu sonuçta bu kısım. Bana kalırsa konuyu kapatırlar. Bu arada oyum tabi ki 1520 ;)

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
O zaman moderatörler konuyu kapar veya başka bir yere taşırlar tarafsız bir foruma...

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
hocam tarafsız konuya açsanız yeniden :D

Koradam

Üye
uoufff Nokia fanlari doldurmus burayi :(
Kimse neden Note 3 deki yazilimsal ozellikleri soylememis ? Siz Lumia alip ayni anda 10 program kullanabilirmisiniz ? Ben diyim imkansiz.Note 3 de ki gibi rahat yazi yazabilir misiniz ? Hayir.Note 3 asphalt da kasiyormus(!) Siz guc tasarruf modunda acmis olmayasiniz :D Samsung Galaxy S3 bile kasmiyor nasil olur da note 3 kasar anlamis degilim.Her turlu Note 3

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN, ArMaGeDdOn_87 ve B.A.R.O.N
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt