Ful olmayana bak diğer linklerede bak sorunsuz çaılışıyorfu ll olan olmamış haberiniz olsun lisans sorunu hortladı gene çaalışmalarının devamını dilerim
Bunu denedinmiDostum tam ilerliyorum sorunla beraber herşey gdiyor sen hangisini kullanıyorsun
Eline sağlık ama Biraz seviye ilerleyince lisans hatası veriyor. Diğerlerinide denedim olmadı bende sildim. Başka deneyen varsa bilgilendirirse sevirimHepsi farklı ben bir aydan fazladır kullanıyorum hata vermedi
Kardeş olacağını zannetmiyorum çünkü ben biraz ilerledikten sonra yedekliyorum 2 seviye daha atladiktan sonra lisans hatası veriyo verileri sil diyorum sonra yedekledigim verileri geri çağırıyorum lisan sorunu devam ediyor. Ama denemekte fayda varUsta öncelikle emeğine sağlık ama yine lisans hatası veriyor üşenmeden 4 linki de denedim kardeşim acaba kardeş bu linkleri koyduğun zaman senin telefonundaki veri ile beraber koysan çalışabilir mı titanium backup ile yedekledigin dosyayi koysan işe yarar mı acaba
Baştan yükledim şu anlık sıkıntı yok. İlerledikten sonra sıkıntı çıkarmaz umarım.3-4 ay kadar kullandım bende hiç sorun çıkmamıştı
Siz hangisini denediniz ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkardes 1.2.1 de denedim. hep aşama 41.6 da takılıyor
Rootlu olanlar freedomu deneyin![]()
Sahte satın alma yöntemidir freedom uygulaması eklentide ki 1.2 olanı deneyin yeni yöntemler üstünde çalışıyorum yakında yayınlarım burada ama bazılarında neden sorunsuz da bazılarında sorunlu bu neden kaynaklanıyor anlamadımbilmeyenler için açar mısın konuyu, nasıl yapıcaz.