Hızlı Okuma 1.2.1 Türkçe (Lisanslı)

Sponsorlu Bağlantılar

cercix

cercix

Üye
Full olan olmamış haberiniz olsun lisans sorunu hortladı gene çaalışmalarının devamını dilerim

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
cercix

cercix

Üye
Dostum tam ilerliyorum sorunla beraber herşey gdiyor sen hangisini kullanıyorsun

tedirgin1111

tedirgin1111

Üye
%100 çalışıyor, neredeyse bir ay oldu lisans falan istemiyor.

lidermay

lidermay

Üye
Hepsi farklı ben bir aydan fazladır kullanıyorum hata vermedi
Eline sağlık ama Biraz seviye ilerleyince lisans hatası veriyor. Diğerlerinide denedim olmadı bende sildim. Başka deneyen varsa bilgilendirirse sevirim

lordly26

lordly26

Üye
Teşekkürler

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Hocam bi süre sonra lisans sorunu veriyor. Bazen çok geç veriyor bazen çok erken. Bu uygulama huysuz biraz :tşk:

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
3-4 ay kadar kullandım bende hiç sorun çıkmamıştı

hatipkaya01

Üye
Usta öncelikle emeğine sağlık ama yine lisans hatası veriyor üşenmeden 4 linki de denedim kardeşim acaba kardeş bu linkleri koyduğun zaman senin telefonundaki veri ile beraber koysan çalışabilir mı titanium backup ile yedekledigin dosyayi koysan işe yarar mı acaba

lidermay

lidermay

Üye
Usta öncelikle emeğine sağlık ama yine lisans hatası veriyor üşenmeden 4 linki de denedim kardeşim acaba kardeş bu linkleri koyduğun zaman senin telefonundaki veri ile beraber koysan çalışabilir mı titanium backup ile yedekledigin dosyayi koysan işe yarar mı acaba
Kardeş olacağını zannetmiyorum çünkü ben biraz ilerledikten sonra yedekliyorum 2 seviye daha atladiktan sonra lisans hatası veriyo verileri sil diyorum sonra yedekledigim verileri geri çağırıyorum lisan sorunu devam ediyor. Ama denemekte fayda var

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti olarak eklediklerimden 1.2 ve 1.2.1 olanıda denediniz mi 1.2.1 olanı yeni ekledim.

lidermay

lidermay

Üye
kardes 1.2.1 de denedim. hep aşama 41.6 da takılıyor

lidermay

lidermay

Üye
Diğer linklerin cogunu denedim. En Son yüklemiş olduğun 1.2.1 sürümünde gene aynı hata var. Ekranı görüntüsünü ondan yakaladım. Modlu market kullanıyorum lisans kontrolü için gene ise yaramadı. Lisans hatası aldıktan sonra veriyi sifirliyorum Lucky patcherle lisansı kaldırmaya çalışıyorum gene olmuyor.

hatipkaya01

Üye
Yok arkadaş adamlar yapmış yani kimse çözemiyorum bu lisans sorununu

smh60

smh60

Üye
Rootlu olanlar freedomu deneyin ;)

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
bilmeyenler için açar mısın konuyu, nasıl yapıcaz.
Sahte satın alma yöntemidir freedom uygulaması eklentide ki 1.2 olanı deneyin yeni yöntemler üstünde çalışıyorum yakında yayınlarım burada ama bazılarında neden sorunsuz da bazılarında sorunlu bu neden kaynaklanıyor anlamadım

• Beğen
Tepkiler: tedirgin1111

Üst Alt