Ai.type Klavye Plus v2.0.9.0 Türkçe (Lisanslı)

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sol alt köşede ?123 tuşuna bas ekran değişince yine sol altta mikrofon göreceksin :)

AdemOyuklu

Üye
teşekkürler uygulamasınıda yaptım süper birşey .inşşallah lisans sıkıntısı çıkartmaz .:)
ellerinize saglık

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

korsan712

Üye
lisans sorunu var arkadaşlar check gibi yazı geliyor lütfen çözün bu sorunu

corus54

corus54

Üye
Bende aldim kaldirdim tekrar yükledim simdi vermedi ama sikti iyice

AdemOyuklu

Üye
ya 3-5 tl olsa gözü kapalı alıcamda ama 10 tl fazlamı değil ama millet beleş kullanırken sen 10 lira veriyon ya enyi gibi hissederim :) o yüzden lisansız lisanlıya devam :P

AHMED...

AHMED...

Üye
Teşekkürler dostum devamlı kaldırıp tekrar kuruyordum umarım bunda böyle sorun yaşamam

korsan712

Üye
Biraz kullandiktan sonra veriyor ilk gün vermedi ikinci gün verdi

AdemOyuklu

Üye
inşallah vermez bunu kurdum bakalım .

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Ufak bir degişiklik yapılarak dosya tekrar yüklenmiştir sorun yaşayanlar sorun detaylarını özelden yollasınlar ona göre farklı çözüm bakarım

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

AdemOyuklu

Üye
sabah yüklemiştim şimdi bir daha mı yükleyelim ?

Starboys.ibo

Starboys.ibo

Üye
bu kalwyede alfa sayısal tuş takimi warmi?

askımm

Üye
lissns sorunu varsa seni hayko cepkin kovalasin ellerine saglik...

AdemOyuklu

Üye
merhaba lisans sıkıntısı aldım dünden buyana kaldırın yeniden kurun yada satın alın diyor .

bu da olmadı çözebilen yok mu ki ?

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
merhaba lisans sıkıntısı aldım dünden buyana kaldırın yeniden kurun yada satın alın diyor .

bu da olmadı çözebilen yok mu ki ?
Akşam tekrar bakıp düzenlenmişini yayınlarım ama telefon veya android versiyonlarından dolayı olabilir sorunsuz kullananlarda var çünkü

AdemOyuklu

Üye
Akşam tekrar bakıp düzenlenmişini yayınlarım ama telefon veya android versiyonlarından dolayı olabilir sorunsuz kullananlarda var çünkü
hocam orjinal S3 kullanıyorum orjinal 4.3 android kullanıyorum çözemedim gitti dünden beri hata veriyor yazı yazamıyoruz dogru düzgün :) elinden geleni yap hocam da para virmeden şunu kullanalım hoşuma gidiyor klavye .:)

kolay gele kollarına sistemine kuvvet .

Solmaz67

Üye
ben sorunu lucky patcher ile cozdum bir haftadır sorunsuz kullanıyorum

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ve android versiyonlarda göz önünde bulundurularak 4 farklı versiyon eklenmiştir linklerden indirebilirsiniz

AdemOyuklu

Üye
Birimci linkdekini indirdim kuruyorum insallah olur

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Birimci linkdekini indirdim kuruyorum insallah olur
Olur diye tahmin ediyorum biraz ugraştırdı bu sefer bayağı yapmadığım degişiklik kalmadı daha fazlasını yapıncada program hata veriyor zaten