b.k
Üye
Birde değer kaybetmiyor telefonadamlar kasko veriyor bide agir dediginiz gibi birde havasi var bence
Birde değer kaybetmiyor telefonadamlar kasko veriyor bide agir dediginiz gibi birde havasi var bence
Evet bence de konuya donemelim sizce batarya konusunda ciddi bir değişim olurmuKonuyu dağıtmayın
Ben kullanıyorum ve çok memnunumben nexux kullanmadim bilemicem
hem daha ucuz 
Sarji kaç gün gidiyor diye saçma bir soru sormuycamBen kullanıyorum ve çok memnunumhem daha ucuz
![]()
günü rahat tamamlıyor mu yoğun kullanımdaÖle ağır oyunlar oynamazsan çabuk bitmez , normal kullanımda 12 saat i buluyorSarji kaç gün gidiyor diye saçma bir soru sormuycamgünü rahat tamamlıyor mu yoğun kullanımda

Benim s4 9 saat gidiyordu 4.4de oyun oynamadan sadece masajlasma ve internet kullanıyordum , sizin cihazlar iyi gidiyormuşÖle ağır oyunlar oynamazsan çabuk bitmez , normal kullanımda 12 saat i buluyor![]()

MuhallebiM İle başlayan tatlı ismi ne olacak acaba ?![]()
Sarji kaç gün gidiyor diye saçma bir soru sormuycamgünü rahat tamamlıyor mu yoğun kullanımda

ben s4 sarjindan memnun dilim

Hiç iyi değildi ya , bu yeni gunceleme ile degisir belki sanmıyorum amaİyi gitmiyor, nexus 4'ün de 5'in de bataryası az. Kullanıma göre günü çıkarabilirsin tabi, her cihazda çıkarırsın. Kullanıma göre*, lafı ucu çok açık bir laf. Kısacası kendini bataryaya göre ayarlayacaksın.
S4'ün bataryası da iyi sayılmaz zaten.![]()

Simdi haziranda tanitilacak ama Türkiye deki nexus 5 lere ne zaman gelecek![]()
Nasil aninda hocam 4.4.3 gelmedi bize daha
Peki bunda hani 4.2.2 de dalvik vardi 4.4.2 de art geldi bunda boyle birşey olacakmi

4.4.3 le kamera ve performans konusunda önemli yenilikler yapıyor google.
milkaM İle başlayan tatlı ismi ne olacak acaba ?![]()