Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberKonami, iOS ve Android işletim sistemi için ''Pes Manager'' oyununu duyurdu
Sakinleşlim. Neyse biz sadece kendi görüşlerimizi paylaşıyoruz. Tartışmanın anlamı yok.
Grotesk
Üye
Mobil olarak bilinmez ama pes 11,pes 12, pes 14ten daha iyiydi pes giderek kendi özünden uzaklaşıyor son 4 yıldır fifa oynuyorum eksikleri var ama Japonların pesi geliştirmesi gerek 2014teki o ana ekran muzıkler neydi ole ya şaka gibi.
Bir tek Türkiye'de öyle. Çünkü Fifa simülasyon yani bize biraz ters geliyor.Oynayabildiklerini seviyorlar.
furkan4045
Üye
Pes sadece Türkiyede seçiliyor Avrupada oyun pazarında pes yerlerde sürünüyor Pes 2014 ün tutmamasının sebebi oyunu biraz daha gerçekci yapmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırmasıdır Pes de sen Ronaldo Messi ile orta sahadan alıp bütün oyuncuları geçip gol atabiliyorsun tabi ne kadar mantıklıysa(bunu yapamıyorsan zaten oynama)fifa da takım oyunu ön plana çıkıyor ve daha gerçekci efekt ve grafikler var. Bende önceden Pesi daha çok seviyordum ama gerçekleri görmek gerek biraz fifa oyna alışınca pesin ne kadar saçma bi oyun olduğunu anlarsın.