PES 2019 gerçekten heyecan yaratacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
PES 2019 gerçekten heyecan yaratacak
Konami tarafından geliştirilmekte olan PES 2019 oyununa ait ilk detaylar oyun dünyasının gündeminde yer edinmeye başladı.


Oyun dünyasının en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan ünlü futbol serisi Pro Evolution Soccer, her sene olduğu gibi bu sene de yeni sürümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. FIFA'ya göre son dönemlerde daha ağır basmaya başlayan ve daha çok satış yapan bu oyun serisi, 2019 versiyonu ile bir nebze de olsa hem güldürecek hemde hayal kırıklığı yaşatacak.



KONAMI'nin UEFA lisans hakları son bulurken, büyük ihtimalle PES 2019'ta UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nin yer almaması bekleniliyor. PES 2018'de Real Madrid, Manchester United, Juventus ile Manchester City gibi önemli takımların lisansını almayarak onları farklı isimlerle sunan firma, bu sene önemli kulüplerle lisans anlaşması gerçekleştirmeyi ve Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi lisanslarının bitmesini böylece kapatması bekleniliyor.



Tüm oyuncuların lisansını da almak isteyen şirket böylelikle haftanın ve ayın oyuncusu gibi özel sürprizlerle karşımıza çıkacakken, ayrıca oyuna 4K HDR görüntü seçeneği de eklenecek. Bu sayede oyunun çok daha gerçekçi ve akıcı grafiklere sahip olacağını söyleyebiliriz. Oyunun çıkış ve tanıtım tarihi hakkında henüz net bir açıklama gerçekleştirilmezken, oyunla ilgili yeni detaylar gelirse karşınızda yeniden olacağız.
PES 2019 gerçekten heyecan yaratacak
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Benzer Konular

Fluttershy
Cevap
0
Görüntüleme
449
Fluttershy
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
379
abandonware
Jino
Cevap
14
Görüntüleme
1K
India


Üst Alt