yazılım yükle sorun çözülecektirArkadaşlar sorunu videoda belirttim yardımcı olursanız sevinirim .
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazılım yükle sorun çözülecektir
Hocam odin programıyla yüklerken , telefonu pcye nasıl bağlıyacağım ? Ve telefon sadece başta Samsung Galaxy Mini yazısı geldikten sonra direk kapanıyor . 4-5 saniye yeterlimi orjinal yazılım için ?orjinal yazılımı bul odin ile yükle
bak kardeş burda yazıyo ne yapacağın burdaki adımları taki et delefonun açlıacaktırHocam odin programıyla yüklerken , telefonu pcye nasıl bağlıyacağım ? Ve telefon sadece başta Samsung Galaxy Mini yazısı geldikten sonra direk kapanıyor . 4-5 saniye yeterlimi orjinal yazılım için ?
bak kardeş burda yazıyo ne yapacağın burdaki adımları taki et delefonun açlıacaktırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur
eğer yapamazsan teamweawer ile yardım edebilirimSüpersin valla . Yarın data kablosu alıp deniyeceğim .
eğer yapamazsan teamweawer ile yardım edebilirim
8 ila 10 arasıdırTamam olur . Bu arada bu kablo tahminen ne kadar bi fiyata sahiptir ?
8 ila 10 arasıdır
a.s peki driverler kurulumuS.a usta . Data kablosunu aldım . PCye taktım fakat odinde gözükmüyor telefon . TW versem yardımcı olurmusun ?
var o zaman orj. kablo ile denemen lazım
usb hata ayıklaması açıkmıArkadaştaki T20 kablosu . Şimdi S3 Miniye taktım gördü . Galaxy Miniyi görmüyor .