Uygulama Arkadaşlar sağlam çalışır screen redcorder lazım !

Sponsorlu Bağlantılar

HakanLJ

HakanLJ

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sağlam çalışır screen redcorder lazım !
Store da bi kaçtanesine baktım işe yarar bişey bulamadım çoğu reklam vs. amaçlı yapılmış.Çok acil lazım oldu bana çalışan bi ekran videosu çekicek uygulama lazım.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Telefon Galaxy S4 9505 Rootlu

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye

harmless07

harmless07

Üye
hangisini denersen dene kasıyor malesef

HakanLJ

HakanLJ

Üye
    Konu Sahibi
z - screen recorder kaydetmıyo hocam atıyorum 10 saniye kaydettim 10 saniye boyunca sadece reklamı cıkıyo full olması lazım galiba beceremedim sonra başka bi forumda denk geldi SCR Pro adlı bi programın full apksı ile işimi gördüm kalite yüksek ayrıca .
hangisini denersen dene kasıyor malesef
SCR Pro adlı bir uygulama ile sorunu hallettim hocam bilgin olsun yüksek kalite ekran kaydı alıyor sorunsuzSağlam çalışır olarak SCR Pro adlı uygulamanın full apk sını buldumbaşka bir forumdan yüklemek istedim burayada vaktim yok . Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar onu yüklesin tavsiyem . Video kaliteside yüksek baya . Neyse yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler tekrardan .

NOT : UYGULAMA ROOT İSTİYOR S4 9505 TE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR .

KONU KİLİT LÜTFEN

• Beğen
Tepkiler: harmless07
mürteza16

mürteza16

Üye
z - screen recorder kaydetmıyo hocam atıyorum 10 saniye kaydettim 10 saniye boyunca sadece reklamı cıkıyo fu ll olması lazım galiba beceremedim sonra başka bi forumda denk geldi SCR Pro adlı bi programın fu ll apksı ile işimi gördüm kalite yüksek ayrıca .
SCR Pro adlı bir uygulama ile sorunu hallettim hocam bilgin olsun yüksek kalite ekran kaydı alıyor sorunsuzSağlam çalışır olarak SCR Pro adlı uygulamanın fu ll apk sını buldumbaşka bir forumdan yüklemek istedim burayada vaktim yok . Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar onu yüklesin tavsiyem . Video kaliteside yüksek baya . Neyse yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler tekrardan .

NOT : UYGULAMA ROOT İSTİYOR S4 9505 TE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR .

KONU KİLİT LÜTFEN
@ANIL

harmless07

harmless07

Üye
yükledim teşekkür scr pro gerçekten güzelde genede kasıyor gibi galiba benim telefonumdan kaynaklanıyor hepsinden iyidir.

Üst Alt