Haber Oyunlar ve Müzik Tile'larını Transparan Yapmak İster Misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Uygulama sayesinde görüntü açısından harika oldu ekranım :)

keremunye

keremunye

Üye
bu programı kullanarak şeffaf yaptığınız foursquare instagram gibi uygulamalara girmeye çalışınca programdan atmıyor mu yoksa sorun sadece bendemi?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
luckysleven

luckysleven

Üye
geçen günde bir arkadaş bu uygulama ile şeffaf yapılan uygulamalara girerken bekletiyor demişti bende de takır takır açıyor . Beğendiğim bir uygulama sorun çıkarırsa üzülürüm neyse ki şimdiye kadar çıkarmadı : )

Bay H

Bay H

Üye
Uygulama güncellendi
6tag
6snap
6sec
Shazam
gMaps
wpcentral
photos
Spotify
Instagram
uygulamalarına destek sağlandı.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Bence böyle mağazadaki her uygulamaya uğraşmaktansa daha farklı,birşey geliştirilip uygulamalarımıza erişmeli ve onları şeffaflaştırmalı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence böyle mağazadaki her uygulamaya uğraşmaktansa daha farklı,birşey geliştirilip uygulamalarımıza erişmeli ve onları şeffaflaştırmalı
Tam tersi bu bir süreç. Geliştiriciler uygulamalarına transparan Live tile desteğini güncellemelerle sağlamaya başladı zaten

luckysleven

luckysleven

Üye
Güncelleme ile galeride transparan yapılıyor artık ama ana ekranda slayt özelliği kullanamıyoruz bu kötü olmuş. Birde bütün kutucukları transparan yapınca telefonda 2. sınıf launcher kullanılan android havası oluştu bazı kutucukları galeri,havadurumu gibi transparan yapmadan orjinal haliyle kullanmak lazım

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Güncelleme ile galeride transparan yapılıyor artık ama ana ekranda slayt özelliği kullanamıyoruz bu kötü olmuş. Birde bütün kutucukları transparan yapınca telefonda 2. sınıf launcher kullanılan android havası oluştu bazı kutucukları galeri,havadurumu gibi transparan yapmadan orjinal haliyle kullanmak lazım
Galeri derken ? Fotoğraflarım mı ?

luckysleven

luckysleven

Üye
Baya oldu o geleli o yüzden sordum ayrıca hava durumu ile o Live Tile olmadan bir şeye benzemiyor ya :(

hadi ya ben hiç fark etmedim son güncelleme ile şeffaf oldu sandım listede gözümden kaçmış demekki : ) ya dediğin gibi live özelliği de yok orası ayrı birde bugün şöyle bir baktım hani çinlilerin yaptığı launcherlar var ya birden o geldi gözüme . Hatta shazamı şeffaf yaptım direk eski haline döndürdüm : ) Yani wp nin o al beni dedirten ana ekranı sıradanlaştı bir anda

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hadi ya ben hiç fark etmedim son güncelleme ile şeffaf oldu sandım listede gözümden kaçmış demekki : ) ya dediğin gibi live özelliği de yok orası ayrı birde bugün şöyle bir baktım hani çinlilerin yaptığı launcherlar var ya birden o geldi gözüme . Hatta shazamı şeffaf yaptım direk eski haline döndürdüm : ) Yani wp nin o al beni dedirten ana ekranı sıradanlaştı bir anda
O biraz da seçtiğiniz arka plana bağlı.mesela ben şöyle bir şey kullanıyorum ve gayet hoş gorunuyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: skynet ve luckysleven
alyuz41

alyuz41

Üye
Evet çok engel oluyordu şeffaf olmamaları. Gerçekten harika bir program olmuş. Yapanın ellerine sağlık.

Bay H

Bay H

Üye
Yeni şeffaf tile destekli uygulamalar eklendi.

MoliPlayer Pro
Maxthon
Surfy
Live Video Player
Poki
Battery
Magnify Beta
Yelp
Health&Fitness
PhotoFunia
Ask.Fm
Songza

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve bulutsuzgece
luckysleven

luckysleven

Üye
Bunun parali surumunu alan oldumu almaya degermi ? Sanirim parali surumu ile ayni olan ucretsiz baska bir uygulama vardi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yeni şeffaf tile destekli uygulamalar eklendi.

MoliPlayer Pro
Maxthon
Surfy
Live Video Player
Poki
Battery
Magnify Beta
Yelp
Health&Fitness
PhotoFunia
Ask.Fm
Songza

Ücretsiz sürümü ile ücretli sürüm arasındaki fark nedir?

skynet

Üye
Şu nokia camera one drive office gibi uygulamalarda eklense süper olacak

Üst Alt