Haber Oyunlar ve Müzik Tile'larını Transparan Yapmak İster Misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oyunlar ve Müzik Tile'larını Transparan Yapmak İster Misiniz?
Bildiğiniz gibi Microsoft Windows Phone 8.1 güncellemesiyle Başlat Ekranına arkaplan resmi atama özelliği getirmişti.

Ne var ki bazı uygulamalar bu özelliği desteklemediği için özellikle de Microsoft'un Oyunlar,Müzik ve Video gibi uygulamaları bu özelliğin görünüşünü bozuyordu. Tabi geliştiriciler boş durmak ve Microsoft bu sorunu çözmeden onlar gerekeni yaptı.

Transparency Tiles uygulamasıyla başlat ekranında transparan desteği olmayan uygulamaların transparan Live tilelarını oluşturabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: semihshin, OttomaN TigeR, PureFood ve 5 diğerleri

Lobin12

Lobin12

Üye
Paylaşım için teşekkürler.

Takma Diş İle Gönderildi..

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Keşke daha çok programa destek verse geliştirilir inşallah

Lumia 925 ile gönderildi

TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlarımız vermişti zaten ama ?

sekajmer

sekajmer

Üye
Abi harika gelişmeler :D süper ya
:tşk:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
teşekkürler kardeşim bu arada cüzdan olayını hallettim

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bildiğiniz gibi Microsoft Windows Phone 8.1 güncellemesiyle Başlat Ekranına arkaplan resmi atama özelliği getirmişti.

Ne var ki bazı uygulamalar bu özelliği desteklemediği için özellikle de Microsoft'un Oyunlar,Müzik ve Video gibi uygulamaları bu özelliğin görünüşünü bozuyordu. Tabi geliştiriciler boş durmak ve Microsoft bu sorunu çözmeden onlar gerekeni yaptı.

Transparency Tiles uygulamasıyla başlat ekranında transparan desteği olmayan uygulamaların transparan Live tilelarını oluşturabilirsiniz.

Hocam yeri değil ama vpn işini ne yapacağız

Fritöz ile gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:tşk: çok iyi oldu bak

Rainesto

Rainesto

Üye
Süper tam aradığım şey

Tost makinesi ile gönderildi.

leeshore

leeshore

Üye
Uygulamayı kurup kullanmaya başladıktan sonra telefon reset atmaya ve kendiliğinden kapanmaya başladı. Uygulamayı kaldırdım şimdilik sıkıntı yok gibi.

tunakhan

Üye
Aslında MaxiCep uygulamasından da aynı performansı bekliyoruz. Başlangıç ekranımın vazgeçilmezlerinden biri ne de olsa

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Güzel oldu

Fritöz ile gönderildi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sanki asıl tile'ı transparan yapmıyor da , taklit bir tile oluşturup ana ekrana tutturuyor, çünkü uygulamaya girince de biraz geç giriyor, bana mı öyle geldi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sanki asıl tile'ı transparan yapmıyor da , taklit bir tile oluşturup ana ekrana tutturuyor, çünkü uygulamaya girince de biraz geç giriyor, bana mı öyle geldi?
Tabi ki asıl tile'ı yapamaz. Ama uygulamalar güncellenip durum düzeltilene kadar iyi bir çözüm yolu olduğunu düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve meg1ddo
meg1ddo

meg1ddo

Üye
hmm anladım, şimdilik iyi bir çözüm bu tabi, paylaşım için teşekkürler :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Tabi ki asıl tile'ı yapamaz. Ama uygulamalar güncellenip durum düzeltilene kadar iyi bir çözüm yolu olduğunu düşünüyorum

Uygulamalar güncelleme ile transparan mı alacak

Tost makinesi ile gönderildi.

Üst Alt