Anil-D
Üye
bende ne kadar silip bastan yukkesemde bağlanti zaman asimina ugradi diyoTabi,sorun nedir?
bende ne kadar silip bastan yukkesemde bağlanti zaman asimina ugradi diyoTabi,sorun nedir?
Orada çözümleri yazdım,izinleri kontrol et ve telefonu resetle.bende ne kadar silip bastan yukkesemde bağlanti zaman asimina ugradi diyo
kac kere yaptim olsa sana söylememkiOrada çözümleri yazdım,izinleri kontrol et ve telefonu resetle.
Dosyalar şuan bağlımı peki?kac kere yaptim olsa sana söylememki
Klasörleri bağladın mı yani.Programda zincir simgesi mavi mi?baglimi derken?
Tamam o zaman telefonu komple kapat.Sonra tekrar başlat.Klasörler ayrılmış olacak.O zaman taşınacak dosya varsa taşırsın.Yoksa tekrar bağlarsın.
Nasıl beceriyorsun çalıştıraramamayı Anıl ya?olmuyor oyunlar calismiyo bu sefer
Benim sunabileceğim çözümler bunlar.Başka bir çözüm bilmiyorum.Vallahi çözümler orada yazılı başka bildiğim bir yol yok.Onları tekrar dene,eğer yine olmazsa sen bu sevdadan vazgeç bencehaci bende bilmiyomki![]()

hafiza karti bosuna aldik demekkiVallahi çözümler orada yazılı başka bildiğim bir yol yok.Onları tekrar dene,eğer yine olmazsa sen bu sevdadan vazgeç bence![]()
Vallahi sıkıntı sen de dostum.Benim 64'lük kartı sonuna kadar kullanıyorum ben.Uygulama gayet güzel çalışıyor.Arada bağlantı zaman aşımına uğradı hatası alıyorum.Telefonu resetleyince oda çözüme ulaşıyor.hafiza karti bosuna aldik demekki
himm bi videolu anlatım ceksene bana biVallahi sıkıntı sen de dostum.Benim 64'lük kartı sonuna kadar kullanıyorum ben.Uygulama gayet güzel çalışıyor.Arada bağlantı zaman aşımına uğradı hatası alıyorum.Telefonu resetleyince oda çözüme ulaşıyor.