LG G3, Quad HD ekran ve Polikarbonat kasa ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
LG G3, Quad HD ekran ve Polikarbonat kasa ile geliyor

Teknik özellikler açısından bakarsak eğer, 5.5″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geleceği iddia edilmekte. Görselde de oldukça ince çerçeveler dikkat çekmekte. Yonga seti olarak Qualcomm’un yeni Snaprdagon 801 yonga setinin kullanılacağı belirtilmekte.
önceki model g2 gibi yine polikarbonat malzeme ile üretileceği görülmekte. Görülen o ki LG, Samsung gibi metal kasa ile modelini sunmayacak. Bu yeni cihazın Mayıs ya da Haziran ayında duyurulması bekleniyor.

Sizce Neden G3 Metal Yerine Polikarbon Yapmıştır?:kahve:
(Bence Metal Kullanırsa Fiyatı Yüksek Olacak Polikarbon Olursa Hem Fiyatı Rakiplerine Göre Ucuz Olur Hemde Herkese Hitap Edebilir Fiyat Bakımından Örnek M8 Metal Ama 2500 TL G3 1800 TL Altından Tutarsa Müthiş Olur G2 Başarısını Kesinlikle Yakalar...

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tasarım olarak hoşuma gitti diyebilirim.
LG G2 ye müthiş bir cihaz diyordum, bunu gördükçe G2 yi gözüm görmeyebilir. :)
LG telefon modellerinde iyi bir atılım içerisine girdi ve güzel de işler başarıyorlar bence...

• Beğen
Tepkiler: Dede ve mehsevim

MaxipmaN

Üye
Uzunn bir zamandan sonra guzel tasarimlı bur telefon gordum

0MG90

0MG90

Üye
Arka tuşlar küçük olmuş ama güzel duruyor

fk555897

fk555897

Üye
Güzel ama tasarımında güzel olması gerekiyor.

Uhops

Uhops

Üye
G2'nin arka tuşlar iyiydi. Aynnı kalsa olurmuş.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Hemen çıkarsa en iyi cihaz bu olur bence

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
bir tasarım harikası :good:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
G2'nin arka tuşlar iyiydi. Aynnı kalsa olurmuş.
firmalar feedbacklerden, kullanıcı yorumlarından yola çıkarak yenilik yapabiliyorlar(özellikle son yıllarda) yeni arka tuşları o yüzden daha kullanışlı olacaktır G2 ye göre, tabi eğer bu model gerçek olursa.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tuslarin kuculmesi iyi olmus kullanis acisindan sorun yaratmaz ekran harici diger ic ve dis donanimlarda kuculme trendi varken tuslara bakiyorum da cok belirginler g2de.Kotu durmuyo tabi ama kuculse de guzel durur

fk555897

fk555897

Üye
Sana birsey soracagim. Sen konulari okuyarak mi yorum yapiyorsun yoksa başligina gore mi yorum yapiyorsun?
Okudumda yorum yaptım. 4K ekran ve Polikarbonat kasa olsa bile tasarımı çok kaba onu demeye çalıştım. Sen anlamayıp da garip yorumlar yazarsan birşey diyemem.

messevim

messevim

Üye
Okudumda yorum yaptım. 4K ekran ve Polikarbonat kasa olsa bile tasarımı çok kaba onu demeye çalıştım. Sen anlamayıp da garip yorumlar yazarsan birşey diyemem.
Seni anlamak zaten çok ilginç :) Neyse senin dediğin olsun. Ama konu içeriklerini okuduğunu sanmıyorum. Benim sorum sadece bu konu için değildi... Neyse.. senin dediğin olsun...

bu arada... okumadığın sanırım burada ortaya çıkıyor.. 4K diye birşey söz konusu değil g3 için..

Üst Alt