LG G6 modüler tasarım ile gelmeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LG G6 modüler tasarım ile gelmeyecek
2016 içerisinde LG, bir çok yeni akıllı telefon modelini sundu ve tabi ki bunların da başında amiral gemisi LG G6 yer alıyor. Ülkemizde de oldukça ilgi gören bu akıllı telefon dünya genelinde yüksek satış rakamlarına ulaşırken, özellikle de modüler yapısı bu akıllı telefonun dikkat çeken özelliklerinden birisi oldu.



LG, çıkarılabilir batarya tasarımı ile akıllı telefonunu sunarken, ayrıca bazı aksesuarlar da LG G5 ile pazara sunulmuştu. Güney Kore devi LG bu aksesuarları LG G5'in arkadaşları olarak isimlendirirken, aksesuarlar LG G5'e takılarak, daha gelişmiş kamera ya da daha kaliteli hoparlör elde ediliyordu.

LG bu sene de yeni amiral gemisini sunacak. Büyük ihtimalle Şubat ayı sonunda düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulabilir. İspanya Berlin'de düzenlenecek olan etkinlikte gün yüzüne çıkacak olan akıllı telefonun önceki nesiller gibi yine üst düzey özellikler ile sunulacağı ifade edilmekte.

Diğer taraftan merak edilen bir soru da LG'nin yeni amiral gemisinin LG G5 gibi modüler tasarım içerip içermeyeceği şeklindeydi. Bu konu hakkında kesin bilgiler de firma üzerinden geldi. Firma içerisinde bir kaynak, LG'nin G6 amiral gemisinin modüler tasarım içermeyeceği ifade ediliyor. Ayrıca LG G6 ile arkadaşları da sunmayacak.

LG'nin yeni amiral gemisi Quad HD ekran ve Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ile sunulacak. Ayrıca fiyatının da 500$ ile 600$ arasında olacağı belirtilmekte.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bence Güzel Bişeydi Ama Yani Alt Bölgenin Kople Çıkmasına Gerek Yoktu Bence.Su Geçirmez Vs Olsa Tamam Ama.Zaten Yere düşünce Çoğunlukla Çıkıp Gidiyordu Bataryası
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
lg g5 de verilen arkadaşlar g6 da kullanılabilirmi acaba eger kullanılamassa arkadaşlar çöp oldu gitti bide para vererek aldılar türkiyede kendi piyasasını düşüren bi firma daha görmedim lg dışında g4 ilk çıktıgı zamanda 2000 2200 tl idi şimdi adam 1000 tl istiyor kapalı kutusuna elimden çıksın derdinde bide ghost screen hatası lg nin bir diğer hatası lg g3 4 ve 5 de vardı inşallah çözmüşlerdir bu sorunu
 


Üst Alt