------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

EBRU34

EBRU34

Üye
ayni sorun bendede ayni

bela55

bela55

Üye
Ram bu şekildedir ve son zamanlarda telefon çok donuyor. Ne yapak lazim ramı temizle diyorum en fazla 1.40 düşüyor ve yeniden bu değerlere çıkıyor.

Son düzenleme:
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Ram bu şekildedir ve son zamanlarda telefon çok donuyor. Ne yapak lazim ramı temizle diyorum en fazla 1.40 düşüyor ve yeniden bu değerlere çıkıyor. [/url][/IMG]
Yüklediğin bazı programlar arka planda çalışıyor ve ram yiyor, telefonun çok dolu sanırım,

bela55

bela55

Üye
33 adet program var ve bunlarin bir çoğu internet yiyen programlar sistem belleginde yuklenen uygulamalar 6 gb yer kapsıyor.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
33 adet program var ve bunlarin bir çoğu internet yiyen programlar sistem belleginde yuklenen uygulamalar 6 gb yer kapsıyor.
Yani?
Bu kadar program arka planda sürekli çalışıp ram tüketiyor, batarya bile normalinden daha hızlı biter

bela55

bela55

Üye
Evet en fazla şarj 6 saat gidiyor programlari kaldirmaktan başka çare yok o zaman

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Sanırım senin için en güzel olanı bu olacak, işine yaramayan yada en az ihtiyaç duyduğun programları kaldır

bela55

bela55

Üye
Tamam sağolun teşekkürler

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
s.a arkadaşlar ben dün s4 black edition aldım . hoşuma gitti bu da i9500 . şimdi ben normal i9500 romunu bu telefona kursam uyarmi?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
arkadaşlar şimdi Sammobile da gördüm. black edition india romu var bu romu normal i9500e kursam bişey olurmu?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Boşuna kurma yazılımın anlamında bir farkları yok.

anladım. custom romlardan sıkılinca değişiklik olsun diye birde ona gecmek istemiştim. sizin kullandığınız turkiye stok sürüm nasıl

ANIL

ANIL

Admin
anladım. custom romlardan sıkılinca değişiklik olsun diye birde ona gecmek istemiştim. sizin kullandığınız turkiye stok sürüm nasıl

Önceki sürümlere göre pek abartılacak yanı yok ama çalışıyor yani sıkıntı yok :D

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
bi de şu var 1 2 saat önce teli rootladım ve önceden çalışan knox artık çalışmıyor cihaziniz knox moduna girmeye yetkili değil hatası alıyorum? bu sorunu root'u kaldırmadan normale döndürebilirmiyim

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bi de şu var 1 2 saat önce teli rootladım ve önceden çalışan knox artık çalışmıyor cihaziniz knox moduna girmeye yetkili değil hatası alıyorum? bu sorunu root'u kaldırmadan normale döndürebilirmiyim

hayırlı olsun hocam. artık sonsuza kadar garanti dışı cihazın. rootu kaldirsanda knoxa giremezsin. custom rom kur ver coşkuyu. tavsiyem Hassan yahut omega romdur. AOSP deneyimi yasamak istiyorum dersen Aicp roma bak

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
hayırlı olsun hocam. artık sonsuza kadar garanti dışı cihazın. rootu kaldirsanda knoxa giremezsin. custom rom kur ver coşkuyu. tavsiyem Hassan yahut omega romdur. AOSP deneyimi yasamak istiyorum dersen Aicp roma bak
:D şey garanti dışı kalacağını biliyodum da knox'a girememem beni biraz sıktı ... önerilerin için teşekkürler . . . ben zaten s4'ü rom filan flashlamak için aldım yoksa gül gibi note 3 üm vardı (sm-n900) ... sm-n900 lere pek rom bulamadığımdan s4e geri döndüm...

Üst Alt