hack dosyalarından birisini sildiysen hack iptal olur, rompatcher ı ve yamalarını silmedikten sonra hack iptal olmaz, yeterki yamaları aktif etmeyi unutma...Ama bu hack yöntemi belli bir süre kadar geçerli değil mi ben yapmıştım evet oldu ama 2 ay sonra gene hack isedi ve tele format atmadan bu hackı bi daha yapmak imkansız bunun kalıcı olanı yok mu
Evet şimdi hatırladım x-plorer ile bir kaç dosya silmiştim.Telin ramini zorlar diye. Bilgi için sağol kardeş.hack dosyalarından birisini sildiysen hack iptal olur, rompatcher ı ve yamalarını silmedikten sonra hack iptal olmaz, yeterki yamaları aktif etmeyi unutma...
telefonun saatini 12 12 2012 dene bizip dosyası açılmıyorxplore da açılmıyor süresi geçmiş sertifika diyor
Sertifika henüz geçerli değil diyor bir sürü tarih demedim olmuyor bir gün önce sertifika henüz geçerli değil diyor bir gün sonra sertifika süresi geçmiş diyortelefonun saatini 12 12 2012 dene bi
X-plore 1.60 signed 3 sn. bekleme yok sertifikalı... - MaxiCepSertifika henüz geçerli değil diyor bir sürü tarih demedim olmuyor bir gün önce sertifika henüz geçerli değil diyor bir gün sonra sertifika süresi geçmiş diyor
sen exe dosyasını açmaya çalıştığın için o hatayı alıyorsun, açmayacaksın x-plore ile taşıyacaksın...kurdum bunu çalıştı ama zip dosyalarından telefonuma uygun olan exe yi taşıyamıyorum cant open file diyor![]()
x-plore ile taşıyacaksın, taşıyacağın dosyanın üzerinde iken menu> düzenle > taşı şeklinde yapabilirsin..exe dosyasının üstündeyken seçeneklere bakıyorum move yok???
Sen önce x-plore programını türkçeleştirx plore ile açıyorum exe dosyasının üzerindeyken menü ye basınca file mark ve back seçenekleri var?

yüklediğin rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et, sonra x-plore ile tekrar bak bin klasörünü göreceksin..sys nin içinde bin klasöru yok boş