uygulamaların uyumlu olması gerek diye biliyorum ben.1320'de arka plana resim atınca tüm uygulamalara olmuyor.Örneğin nokia mix radio.Pembe olarak kalıyor.Büyük ekranda mı böyle oluyor yoksa bir çözümü var mı ?
Bazı uygulamaların tileleri desteklemiyor.1320'de arka plana resim atınca tüm uygulamalara olmuyor.Örneğin nokia mix radio.Pembe olarak kalıyor.Büyük ekranda mı böyle oluyor yoksa bir çözümü var mı ?
uygulamaların uyumlu olması gerek diye biliyorum ben.
hocam burada paylaşmışlar arka planı değişmiş mix radionun falan o yüzden sordumBazı uygulamaların tileleri desteklemiyor.

Yok o arkaplan değil, uygulamaya gir 1,2 şarkı dinle arkaplan sanatcı falan oluyor.hocam burada paylaşmışlar arka planı değişmiş mix radionun falan o yüzden sordum![]()
Hocam sende arama+sms filtreleme çalışıyor mu ?
Ama geliştirilmeli.8.1 güncellemesinden sonra bende açılmıyor hata veriyorEvet, çalışıyor nasıl kullanıldığını biliyorsan, çalışıyor sıkıntı yokAma geliştirilmeli.

Bunu ayarlayınca banka ve avea gibi kurumların sms'lerini alamıyorumEvet, çalışıyor nasıl kullanıldığını biliyorsan, çalışıyor sıkıntı yokAma geliştirilmeli.
Buda benden olsun
Lumia 1520 ...dostum hesap almak iki dk ve bedava. Neyi bekliyorsun ki... Forumda nasıl alacağın yazıyorAynenBiz Bekliycez Desenize
![]()