Karşılaştırma WP 8.1 - W10M Ana Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

jdmsaint

jdmsaint

Üye

meneleos

Üye
Ben şimdi yapamıyorum arkadaşım 925ini 8.1 e yükseltmiş ancak 3. Kolon ve arka plana resim eklemeyi becerememiş herhalde ayarlar kısmından bunları yapabilecek. Öyle deyince biraz tırstım açıkçası :) o zaman hayırlısı diyelim ben haziranı beklerim sanırım

Eğer hesap yok diye kuramadıysan arkadaşının mailiyle kurabilirsin. Yanılmıyorsam her geliştirici hesabının 5 telefon kullanma hakkı var. Telefonuna onun mailiyle giriş yaparsan güncellemeyi yükleyebilirsin.

Invoke

Invoke

Üye
Çok iyiler.

skynet

Üye
Resim koyacaktım ama ben yine klasik renkli kutucuk ve 2 kolon takıldığım için resim koymadım :ehe

• Beğen
Tepkiler: SLH.55
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Hepsi çok iyi windows phone 8.1 işte budur buna ihtiyacımız vardı :D nerde o özelleştirme yok bilmem ne diyenler :D

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
keremunye

keremunye

Üye
beyler buraya nasıl resim ekliyorduk,link ekle diyor,hilmi cahil hissetti :bilmm

SLH.55

SLH.55

Üye
    Konu Sahibi
beyler buraya nasıl resim ekliyorduk,link ekle diyor,hilmi cahil hissetti :bilmm
" " örnek bir site : buraya resmi upload edin ,yükledikten sonra doğrudan link kısmı var onu kopyalayın.
Editör penceresinde yüz simgelerinin yanında resim var ona tıklayın gelen pencerede link kısmına direk kopyalayın tamam deyin :)

keremunye

keremunye

Üye
tmm kardeşim sağol yaptım sonunda:teslimol:l620 çok güzel son sürüm beyler

Son düzenleme:
plenken

plenken

Üye
Çorbada tuzumuz olsun

luckysleven

luckysleven

Üye
ya ben bu extra kolon olayına ısınamadım bir türlü devamlı yerlerini değiştiriyorum düzeni oturtamadım bir türlü birde karolar çok ufaldı sanki eski hali daha güzel : )

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
cortana bende çalısmadığı için kullanamadım. en kısa zamanda ekleyeceğim ekran resmimi :)

ErenMSC

Üye
Cortana için dili değişmeye değmez ya :/

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Fritöz ile gönderildi.

leeshore

leeshore

Üye

carew89

carew89

Üye

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Bunlarda benim L920 telefonumdan:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
eRdaL.

eRdaL.

Üye

Son düzenleme:
PureFood

PureFood

Üye
Üç kolon işi iyice karıştırmış gibi gözüküyor. Tasarımcıları zorlayacak :)

• Beğen
Tepkiler: SLH.55

Üst Alt